Ευγενέστατη η Φαίη Σκορδά και πάνω από όλα… αληθινή!

Σήμερα, σε μια συζήτηση που είχε με την Σάσα Σταμάτη υπερασπίστηκε την Νάντια Μπουλέ με νύχια και με δόντια. Αφορμή της συζήτησης ήταν οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Γ. Αρναούτογλου στο Star, ο οποίος είπε ότι η Νάντια δέχεται άδικη επίθεση.

Η Σάσα Σταμάτη υποστήριξε ότι η Νάντια μόνο επίθεση δεν δέχεται. Συνέχεια εξώφυλλο είναι και μην σας πω ότι την προωθούν κιόλας, είπε η Σταμάτη.

Αν δεν πούλαγε δεν θα την παίζανε τα περιοδικά μό��ο και μόνο για να την προωθήσουν, είπε η Φαίη, όχι τόσο γιατί το πίστευε, αλλά γιατί απλά κάποιος έπρεπε να κάνει τον δικηγόρο του διαβόλου.

Και αυτό το αποκάλυψε μόνη της, γιατί πάνω που αρχίσαμε να σκεφτόμαστε «κοίτα αγάπες η Φαίη με την Νάντια» πετάγεται η εγκυμονούσα, την ώρα που περνάγανε στο επόμενο θέμα και λέει κοιτώντας πίσω από τις κάμερες «Πω, πω, με φουντώσανε. Είχα εγώ όρεξη να υπερασπιστώ την Μπουλέ πρωί - πρωί;»!!!

Ο Λιάγκας είχε περάσει στο επόμενο θέμα και κανείς δεν σχολίασε. Της ξέφυγε, το είπε επίτηδες; Κανείς δεν κατάλαβε… Το μόνο σίγουρο είναι ότι «αναγκάστηκε» να μιλήσει θετικά για την πρώην αγαπημένη του πρώην παρουσιαστή της εκπομπής της!