Σε αποκλειστική συνέντευξή του στο STAR ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια στην τηλεόραση, ενώ ήταν κάτι παραπάνω από ιππότης σε ό, τι αφορά τη Νάντια Μπουλέ.

"Δεν της αξίζουν τα αρνητικά πράγματα που γράφονται γι αυτήν» είπε και όταν τον ρώτησε ο ρεπόρτερ του STAR«αυτά για τη δική σου κοπέλα» ο Γρηγόρης απάντησε: «Ναι. Ναι. Για τη Νάντια. Εννοείται. Εννοείται. Στεναχωριέμαι πιο πολύ γι αυτά που είναι αρνητικά γι αυτήν».

Σε ό, τι αφορά τον ίδιο και όσα ακούγονται περί αντικατάστασης των Καραμεροχαριτάτων ο Γρηγόρης ήταν κατηγορηματικός. «Δεν θα έκανα πρωινό. Δεν, θα αργήσω να ξανακάνω πρωινό. Από μένα. Από δική μου επιθυμία», είπε.

Διέψευσε όμως και τις φήμες ότι θα έκανε με τον Γιώργο Λιάγκα το «Πρωινό μου», αν θα έφευγε η Φαίη Σκορδά. «Ακούστηκε ότι έχω και δύο παιδιά στη Σουηδία, αλλά δεν κάθισα να απαντήσω σε αυτό», τόνισε ο παρουσιαστής.

Αναφέρθηκε όμως και στη σχέση του με τον Γιάννη Λάτσιο για να ξεκαθαρίσει ότι η φιλία τους δεν επηρεάζει την επαγγελματική του πορεία. «Με τον Γιάννη είμαστε φίλοι», είπε, «συζητάμε μόνο φιλικά. Για δουλειά και σχέδια μιλάω πρώτα με το Mega, το κανάλι όπου εργάζομαι. Πρώτα μιλάς με το κανάλι που εργάζεσαι και από κει και πέρα κοιτάς αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για σένα».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προχώρησε περισσότερο και είπε ότι είναι αποφασισμένος να δεχθεί και μείωση μισθού, αν χρειασθεί, αφού - όπως τόνισε- οι καιροί είναι δύσκολοι και το σημαντικό είναι να γίνονται δουλειές.