Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου σήμερα και θέλοντας ή μη οι πρωινές εκπομπές μπαίνουν στο κλίμα. Λίγο το decor, λίγο οι συμβουλέςΈνας μόνο δεν κατάφερε να μπει: Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος όσο και αν προσπάθησε η Φαίη δεν του απέσπασε ούτε μια καλή κουβέντα.

Η εγκυμονούσα, παρά την κοιλιά, μπήκε στο στούντιο κρατώντας αγκαλιά μια τεράστια καρδιά μπαλόνι. Απτόητος όμως ο Λιάγκας. Στην συνέχεια μπήκε στο πλατό ο Θεός Έρωτας και τον «χτύπησε» με τα βέλη του. Απτόητος και πάλι. Ούτε που τον ακούμπησε. Μια σειρά προσπαθειών έκανε το κορίτσι τίποτα. Μέχρι που παραδέχτηκε στον αέρα ότι είναι πολύ ερωτευμένη και πάλι… τίποτα!

Έκανε, έκανε υπομονή η Φαίη, αλλά εκεί που δεν άντεξε άλλο, ήταν όταν την ενημέρωσε η αστρολόγος κ. Παγιατάκη, ότι σήμερα η μέρα για τους Διδύμους (βλ. Λιάγκα) προβλέπει… σπιτικό σεξ και έρωτα με μέτρο (Όπου σπιτικό βλέπετε ξενέρωτο, όπως είπε η αστρολόγος).

Αυτό ήταν! «Έχετε τρελαθεί όλοι σήμερα;», άρχισε η Φαίη, η οποία συγχύστηκε που οι Δίδυμοι δεν είναι στα… φόρτε τους.

Τελικά ο Λιάγκας «έπεσε» και έφερε δωράκι στην αγαπημένη του… πορτοκάλια! Το καλύτερο όμως δώρο το έκανε ο Θεός Έρωτας στον Δ. Ουγγαρέζο... Ένα στρινγκ!

Δείτε πώς πέρασαν την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου στο «Πρωινό mou»...