Βουλωμένο γράμμα διαβάζουμε εδώ στο star.gr βρε παιδί μου… Θυμάστε που στα μέσα του προηγούμενου μήνα σας είχαμε πει ότι η Κατερίνα Καραβάτου είχε νεύρα στην εκπομπή της με αφορμή την εμφάνιση της Ναταλίας Γερμανού στο Super Star που βγαίνει απέναντι από το Κους Κους;

Συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα σας είχαμε πει ότι η Κατερίνα ξέσπασε στα διαλείμματα της εκπομπής που βγαίνει από τα Studio Pro, λέγοντας «πότε δηλαδή η Ναταλία θα έλθει σε εμάς, τελευταία; Και τι σημασία έχει αν δεν βγει σε εμάς με link και έλθει στο πλατό, αφού πριν θα έχει περάσει από όλες τις άλλες εκπομπές; Θα έλθει μήπως για την Eurovision να σχολιάζουμε… τραγούδια;»

Τι το’ θελε να το πει; Miracolo, miracolo! Αυτό έγινε! Όχι να περιαυτολογήσουμε δηλαδή ότι είχαμε πολύ καλή ενημέρωση από ένα… «πουλάκι» που βρισκόταν στα στούντιο του Κους Κους εκείνη την ημέρα, αλλά όχι μόνον το είπε η Κατερίνα, έγινε όπως το είχε μελετήσει! Η Ναταλία βγήκε να σχολιάσει τα τραγούδια της Eurovision το μεσημέρι της Πέμπτης (10/02) και μάλιστα σε μία ημέρα – ή καλύτερα εβδομάδα – που η Κατερίνα Καραβάτου λείπει!

Τώρα βέβαια, θα πει κανείς ότι κάτι τέτοιο έγινε επίτηδες… Ελάτε τώρα; Γιατί έχουν κανένα πρόβλημα η Κατερίνα με την Ναταλία; Οοοοχι….. έτσι απλά συνέβη μία εντελώς τυχαία και καθόλου προμε��ετημένη… σύμπτωση. Τυχαίο; Ναι! Νομίζω εντελώς τυχαίο… Μα την Παναγία σας λέω!