Μαθήματα αυτοάμυνας έκανε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην Τατιάνα Στεφανίδου και μάλλον τρόμαξε λίγο το μάτι του. Είναι να μην πάρει το ρόλο της στα σοβαρά η παρουσιάστρια. Γιατί κομψή- κομψή, αλλά άμα κινδυνεύσει, θα ρίξει κλωτσιά με το δωδεκάποντο και πάει γεια σας ο επίδοξος.

Αυτό τη συμβούλ��υσε και ο πρωταθλητής του kick boxing, να κάνει δηλαδή. Αλλά, μεταξύ μας , της το έλεγε και έκανε κι ένα βήμα πίσω. Η Τατιάνα βέβαια είχε κέφια κι άρχισε να τον πειράζει.

«Αν κινδυνεύσεις ρίξε κλωτσιά στην ευαίσθητη περιοχή», της είπε ο Ζαμπίδης. «Στην καρδιά εννοείς», του απάντησε η παρουσιάστρια και το κοινό ξέσπασε στα γέλια. «Να, ρίχνω κλωτσιά, αλλά σταματάω στη γάμπα σου», τον προειδοποίησε η Τατιάνα και ο Μιχάλης Ζαμπίδης ασυναίσθητα έκανε το βηματάκι πίσω. "Εσένα σε συμπαθώ" του είπε και εκείνος χαλάρωσε.

Η μπουνιά ήταν το επόμενο μάθημα. Όπως είπε, τη μπουνιά τη ρίχνεις στο σαγόνι ή τη μύτη γιατί εκεί πονάει. Έκανε τις πρόβες της, η παρουσιάστρια του «Αξίζει να το ζεις» και τα πήγε μια χαρά.Ο πρωταθλητής έδειξε να εντυπωσιάζεται( κι εμείς μαζί), από την τεχνική της. Εύγε Τατιάνα!!!