Μια φωτογραφία από τα παλιά ήταν αρκετή για να προκαλέσει αναστάτωση στο «Πρωινό mou»: Ελένη Μενεγάκη – Γιώργος Λιάγκας μαζί!

Οι «αντίπαλοι» της ψυχαγωγικής ενημέρωσης φιγουράρουν σε κοινή φωτογραφία από το… σχολείο, αφού ως γνωστόν ήταν συμμαθητές.

Την φωτογραφία «ξέθαψε» το περιοδικό «People» και φρόντισε να σχολιάσει με αρκετή δόση χιούμορ –και μπηχτές για την «απέναντι»- η παρέα του πρωινού του Mega!

Με το τραγούδι «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο» για «χαλί» έδειξαν την photo στην εκπομπή και άρχισαν:

«Ήσουν ερωτευμένος με την Μενεγάκη, Γιώργο, και δεν μας το λες;», ρώτησε η Φαίη με βλέμμα «πρόσεξε τι θα απαντήσεις αγάπη μου, μας βλέπουνε» και συνέχισε «Ήσουν ερωτευμένος, για αυτό δεν το λες». Ω, ρε παντόφλα που θα πέσει σπίτι… «Ήταν όμορφη;», την έτρωγε την εγκυμονούσα.

Την Φαίη σιγόνταρε η Σάσα Σταμάτη, που άρχισε τα σχόλια (δεν θέλει και πολύ άλλωστε). «Γιώργος – Ελένη, Γιώργος- Ελένη», έλεγε όλο νόημα, ενώ σχολίασε «Ομορφόπαιδο από τότε ο Λιάγκας»!

Ο Γιώργος, που είχε αναψοκοκκινήσει και από την αμηχανία του έτρωγε τα νύχια του (ξύπνησαν οι παιδικές αναμνήσεις βλέπετε) υποστήριξε «Ήταν με διαφορά η ομορφότερη της τάξης, αλλά δεν ήμουνα ερωτευμένος μαζί της».

Αυτό ήταν! Τούρκος η Φαιούλα, που θα της πει ότι και όμορφη ήταν η «αντίπαλος», και με διαφορά από τις υπόλοιπες;! Όοοχι, αγάπη μου. Με την πρώτη ευκαιρία την πέταξε την μπηχτή. «Μα ξεχωρίζει. Κοιτάτε εδώ ομορφιά… Όχι που λένε για πλαστικές»!!! Πάρτο να χεις Ελενίτσα, για να μην ξεχνιόμαστε…

Πάντως, η Ελένη, κουβέντα για την photo… Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα περιοδικά σήμερα, αλλά θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που το έκανε αυτό; Τότε που την έδειχναν με τον Ματέο και ήθελε να το αποφύγει. Κάτι που πιθανότατα να θέλει να κάνει και τώρα…