Νταν, νταν, νταν, οι καμπάνες χτυπούν από το Μαρούσι μεριά.

Αρχίζουν και τα όργανα στον ρυθμό και γίνεται ένα πάρτι μούρλια .

Οι πρωταγωνιστές της t.v. χορεύουν αναλόγως. Άλλος μπλουζ, άλλος χασάπικο και άλλος… το χορό του Ζαλόγγου.

Μαέστρος είναι ο ισχυρός άνδρας του Αντέννα, Αλεξάντερ Χόλαντ, ο οποίος αποφάσισε να συναντηθεί με δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και να στείλει τα… μηνυματάκια του.

Αβάντι μαέστρο, με Γρηγόρη- Άρνι.

Ο κ. Χόλαντ ο οποίος πήγε στο ραντεβού ντυμένος κάζουαλ, ξεκαθάρισε ότι στην παρούσα φάση δεν γίνεται « γάμος», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα, να έρθει ο Γρηγόρης στον ΑΝΤ1. Δεν μπορούμε να επενδύσουμε σε ακριβές μεταγραφές», είπε. Αυτή τη στιγμή, γιατί την άλλη στιγμή δεν ξέρεις τι γίνεται!

Για την Ευγενία Μανωλίδου αποκάλυψε ότι «o στόχος είναι το οριστικό deal μαζί της , να γίνει πράγματι με λογικούς οικονομικούς όρους, λόγω της κακής εικόνας που παρουσιάζει αυτή την στιγμή η ελληνική τηλεοπτική αγορά». Πρόσθεσε μάλιστα ότι η Ευγενία έχει ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Μέχρι εδώ τα… «τραγούδια» είναι σε ποπ ρυθμό, άντε και λίγο ροκ μπαλάντα . Καθόλου άσχημα ε;

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η απάντηση που έδωσε για τον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς ο Αλεξάντερ Χολαντ τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποια πίεση ώστε να πρέπει να συναντηθούν άμεσα. «Θα συναντηθώ μαζί του κάποια στιγμή», είπε.

Ε! Από εδώ και μετά το ποπ- ροκ μας τέλειωσε. Αλλάζουμε ρεπερτόριο και πέφτουμε στα πιο βαριά. Από heavy metal μέχρι στο βαρύ λαϊκό καψούρικο.

Οι… πενιές αρχίζουν με την Ράνια Θρασκιά.

«Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με την Ράνια Θρασκιά, γιατί απλά δεν υπάρχει κάποιο νέο project».

Χτύπα κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο…. Μερακλώσατε ε; Διαβάστε τώρα και τι είπε για το «10 με 1 μαζί».

Γιατί καλά με την Θρασκιά λες ότι είναι να πεις, δεν είναι και στον αέρα. Για τους Καραμεροχαριτάτους όμως, που παλεύουν καθημερινά σε μια δύσκολη ζώνη!!!

«Η αλήθεια είναι ότι στην πρωινή ζώνη υπάρχει πρόβλημα και δεν ξέρω τι θα γίνει», δήλωσε ορθά- κοφτά ο κ. Χόλαντ και τα μπουζούκια, τα κοντραμπάσα και τα κλαρίνα αναστέναξαν.