Ο ιταλός σκηνοθέτης, Στέφανος Σαρτίνι, ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό mou». Και ενώ σχολίασε τους πάντες και τα πάντα, άλλος ήταν αυτός που «έκλεψε την παράσταση»… Ο Γ. Λιάγκας, ο οποίος στην προσπάθεια του να δημιουργήσει «θέμα», ζητούσε επίμονα από την παραγωγή να βάλουν φωτογραφία της Ρούλας, προκειμένου να την σχολιάσει ο σκηνοθέτης και πρώην σύντροφος της. Όμως ο κ. Λιάγκας δεν είχε καταλάβει ότι το μικρόφωνο ή��αν ανοιχτό!

«Την Ρούλα, την Ρούλα», έλεγε μέσα από τα δόντια του. «Επιτέλους, την Ρούλα θέλω να την σχολιάσει»…

Τελικά, ο κ. Σαρτίνι την σχολίασε την Ρούλα και είπε ότι «Δεν μου άρεσε στο Big Brother. Στο Greek Idol ήταν λίγο καλύτερη.. Δεν ήταν ευγενικό που της έκαναν λήψεις από κάτω».

Ο κ. Σαρτίνι σχολίασε ακόμα τον Λάκη Λαζόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε ταλέντο, τον Σάκη Ρουβά, για τον οποίο αποκάλυψε ότι έχει μέχρι και ιταλούς fans (Sakis είναι αυτός κ. Σαρτίνι μου, δεν θα είχε;) και μια σειρά άλλον παρουσιαστών.

Μέχρι και την Φαίη Σκορδά, για την οποία είπε ότι έχει μέλλον μπροστά της και την ρώτησε αν θα έκανε prime time εκπομπή. «Ναι γιατί να μην θέλω; Χαζή είμαι; Εκεί δεν έχει παραπάνω λεφτά;», απάντησε αυθόρμητα �� Φαίη…

Δείτε πώς σχολίασε ο Σαρτίνι τα τηλεοπτικά πρόσωπα και την «γκάφα» του Λιάγκα στο βίντεο που ακολουθεί…