Παρόλο που πήρε πάλι τα πάνω της η εκπομπή «Πρωινό mou» (πρώτη σε σύνολο και νεανικά κοινά) ο Γ. Λιάγκας δεν βρήκε το κέφι του. Το τι νεύρα είχε πάλι σήμερα το πρωί…

Την αφορμή να «ξεσπάσει» την έδωσε η δήλωση του Μ. Χατζηγιάννη, ο οποίος αφιέρωσε το βραβείο «προσωπικότητα της δεκαετίας» σε όσους έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

«Ε, εντάξει την Ζέτα εννοούσε, ξεκάθαρα», είπε ο Τ. Θεοδώρου από το πάνελ, ο οποίος εν τω μεταξύ νωρίτερα μπερδεύτηκε και αποκάλεσε τον Μιχάλη… χάλι!

Η εκτίμηση του ότι η αφιέρωση ήταν για την Ζέτα έδωσε στον Λιάγκα το καλύτερο «πάτημα».

«Κάτσε, κάτσε, συγνώμη, γιατί εμείς οι δημοσιογράφοι λέμε πράγματα που δεν έχουν πει οι άλλοι; Γιατί αυτός ο κιτρινισμός;», λέει ο Λιάγκας.

«Ε, εντάξει ντρεπόταν να πει για την Ζέτα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Θεοδώρου.

Εκεί ανέβασε στροφές ο Λιάγκας: «Αφού δεν είπε τίποτα. Γιατί θα έπρεπε να πει κάτι για την Ζέτα; Εγώ δεν μπορώ πια. Σηκώνω ψηλά τα χέρια με αυτή την lifestyle δημοσιογραφία. Μπορούμε να δούμε το απόσπασμα άλλη μια φορά και αν το είπε για την Ζέτα εγώ θα κάτσω να με…»!!!

«Ποιος;», πέταχτηκε η Φαίη, που νομίζαμε ότι είχε εγκαταλείψει το πλατό τόση ώρα που έκανε να μιλήσει.

«Τι ποιος;», είπε ο Λιάγκας.

«Ποιος θα σε…», είπε η Φαίη σκασμένη στα γέλια, ενώ το μάτι του Γιώργου είχε ήδη θολώσει…

«Ο Χάλης!... Καλέ, έξαλλος ο παρουσιαστής», παρατήρησε η Σ. Σταμάτη, η οποία τον συμβούλεψε να ηρεμήσει, γιατί τα νεύρα του δεν είναι πολύ καλά.

Εκεί κάπου άρχισε να μαλακώνει, αφού τα ψιλοέχωσε και στους τεχνικούς, γιατί αργούσαν να ξαναβάλουν το βίντεο.

Πάντως, τόσα νεύρα ούτε η Φαίη που είναι έγκυος… Μήπως αυτό φταίει; Τον έχει τρελάνει στο σπίτι και ξεσπάει στο πλατό;

Το καλύτερο είναι ότι μετά από λίγο ο ανταποκριτής από την Κύπρο τάχθηκε υπέρ της Σάσας Σταμάτη, υποστηρίζοντας ότι η αφιέρωση ήταν για την Ζέτα. Και να δούμε τώρα τι θα πει για το ποιος θα τον…, που το έχει απορία και η Φαίη.