Χωρίς την Φαίη Σκορδά ξεκίνησε (πάλι) το «Πρωινό mou». Η εγκυμονούσα «έσκασε» στο στούντιο με μισή ώρα καθυστέρηση, ενώ κανείς δεν έδωσε εξηγήσεις για την απουσία της στο ξεκίνημα της εκπομπής.

Ο δε Λιάγκας εν τω μεταξύ… μέσα στα νεύρα! Φταίει η απουσία της Φαίης; Φταίει η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης (μάλλον αυτό είναι); Πάντως, τους πανελίστες της εκπομπής τους… «έπρηξε».

Θυμάστε, που σας είχαμε πει στο star.gr, ότι από την προηγούμενη εβδομάδα είχε εκφράσει δυσαρέσκεια με τα θέματα της εκπομπής;

Επιβεβαιωθήκαμε, ��φού το ίδιο έκανε σήμερα… on air. Ότι θέμα και να του δείχνανε, τίποτα δεν του άρεσε. Είναι τώρα είδηση αυτή; Τώρα αυτό γιατί το δείχνουμε; Εγώ προσωπικά βαριέμαι να ακούσω τις δηλώσεις της Πάτυ. Δεν καίγομαι κιόλας. Ήταν μερικές από τις ατάκες, την ώρα που οι συνεργάτες του προσπαθούσαν να παρουσιάσουν τα θέματα της εκπομπής.

Τον δε Φουκάκη τον στόλισε κανονικά. «Αυτή είναι η κατάντια της ελληνικής κοινωνίας. Έλεος, έλεος», έλεγε και ξαναέλεγε, ενώ κούναγε απογοητευμένος το κεφάλι.

Το γεγονός επιβεβαιώνει και η πανελίστρια Σάσα Σταμάτη, η οποία άρχισε τα ειρωνικά σχόλια: «Ωραία πες μας εσύ τι να δείξουμε», «Δεν του αρέσουν του κ. Λιάγκα τα θέματα» και άλλα παρόμοια, ενώ ο Τάσος Θεοδώρου απηύδησε σε κάποια φάση και του λέει: Αμάν ρε Γιώργο, όλα τα θέματα τα βαριέσαι σήμερα.

Βέβαια, απορίας άξιο είναι: Ο κ. Λιάγκας δεν συμμετέχει στις συσκέψεις, ώστε να ξέρει ποια θέματα θα έχει η εκπομπή και να εκφράσει εκεί τις αντιρρήσεις του;

Πώς το λέει το τραγουδάκι; Relax take it easy… Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία εκπομπή είναι που κάνει «κοιλιά».