Τη σχολή τηλεόρασης του Σταμάτη Μαλέλη Control TV επισκέφτηκε την Πέμπτη ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής συνομίλησε με τους σπουδαστές, ενώ απάντησε σε εύστοχες ερωτήσεις που αφορούσαν το τηλεοπτικό του μέλλον, τη συνύπαρξη του στο «Πρωινό mou» με τη σύζυγο του Φαίη Σκορδά και τους Καραμεροχαριτάτους, ενώ αναφέρθηκε και στον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star, Σταμάτη Μαλέλη και στο κανάλι.

«Ο Σταμάτης είναι ο καλύτερος που υπάρχει στο αυτί. Είναι σημαντικό να έχεις κάποιον στο αυτί να σε ηρεμεί, να σε οδηγεί, τον αρχισυντάκτη σου δηλαδή. Ο Σταμάτης είναι η μεγαλύτερη ασφάλεια που μπορείς να έχεις… Είναι ένας από τους ευφυέστερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει», είπε ο Γ. Λιάγκας, ενώ αποκάλυψε ότι δεν αποκλείει να γυρίσει κάποια στιγμή στο κανάλι.

Όσον αφορά την συνεργασία του με την σύζυγό του στο «Πρωινό mou» είπε: «Η Φαίη ήταν πολύ αρνητική, γιατί θεωρούσε ότι θα κάνει κακό στην σχέση μας, στην οικογένεια μας η κοινή εκπομπή. Τελικά, ανακαλύψαμε ότι έχουμε χημεία».

Τέλος, αναφέρθηκε στους Καραμεροχαριτάτους: Σε όσα είχε πει για την Φαίη ο Σπύρος, αλλά και στην άδικη, όπως είπε, επίθεση που δέχονται.

«Δεν με απασχόλησε αυτό που είπε. Ίσως είμαστε σε άλλη φάση, επειδή περιμένουμε και το παιδί μας, αλλά μου φαίνεται πολύ μικρό αυτό», είπε για τα σχόλια του Χαριτάτου, που αφορούσαν την εγκυμοσύνη της Φαίης, ενώ για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τους δύο συναδέλφους του είπε «Είναι κακό για το σινάφι μας. Είναι χυδαίο και να λένε τέτοια. Είναι άθλιο».

Οι εγγραφες για τα νεα τμηματα του Φεβρουαριου στη σχολη τηλεορασης του Σταματη Μαλελη cotrol αρχισαν...για πληροφοριες στα τηλεφωνα 211-189-1400, 211-189-2650 και 2652.