Είχαν μόλις κάνει μια ζωντανή σύνδεση και ετοιμάζονταν να δώσουν πάσα στη Λίτσα Πατέρα για τα ζώδια όταν οι Καραμεροχαριτάτοι «κόπηκαν στον αέρα» της εκπομπής τους!

Εκεί που η ροή της εκπομπής κυλούσε κανονικά και όλα έβαιναν καλώς, χωρίς καμία προειδοποίηση από το control πέφτει το σήμα των διαφημίσεων και μένουν όλοι κάγκελο: «Θα δούμε λοιπόν μια άσπρη μέρα…» ίσα που πρόλαβε να πει η Λίτσα και μετά απ΄αυτό έμεινε στήλη άλατος καθώς νόμιζε ότι είχαν πάει σε διαφημίσεις.

Όμως η εκπομπή ήταν ακόμα «στον αέρα» και μέχρι να συνειδητοποιήσουν οι Καραμεροχαριτάτοι τι συμβαίνει, πέρασαν λίγα δε��τερόλεπτα: «Τι έγινε ρε παιδιά;» κάνουν. Σαν να μην έφτανε το πρώτο «χτύπημα» μετά από λίγα ακόμη δεύτερα σβήνουν ΚΑΙ τα φώτα του πλατό ενώ η εκπομπή βρίσκεται ακόμα on air! «Συνεχίζουμε; ακούστηκε ήχος… νόμιζα ότι κοπήκαμε» κάνουν οι Καραμεροχαριτάτοι. «Και εγώ» απαντά η Λίτσα που ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Ήταν μετά από περίπου 1 λεπτό όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί και είπαν να το ρίξουν λίγο στην πλάκα να αποσυμφορήσουν το κλίμα αμηχανίας: «να ζήσειςςςςς..» αρχίζει να τραγουδά ο Χαριτάτος, και όλοι ξεσπούν σε γέλια. «Κάποιος φαίνεται έχει γενέθλια σήμερα» είπε χαριτολογώντας η Λίτσα Πατέρα, «του Οσίου Οφιούχου είναι» απαντούν οι Καραμεροχαριτάτοι, που προς το τέλος δεν κατάφεραν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους και σηκώθηκαν και οι δυο από τον καναπέ- στο στιλ “ ε φεύγουμε και εμείς τώρα, δεν μας χρειαζόσαστε”- ενώ πέταξαν και την σποντίτσα τους: «τώρα είμαστε στον αέρα ή όχι;Παιδιά να συνεχίσει η Λίτσα ή όχι; ότι μας πείτε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο…