Είδε τα 20άρια που έκανε την Δευτέρα με τον Φουκάκη η Ελένη και σκέφτηκε «δεν τον ξαναφέρνω μπας και ξαναπάρω τα πάνω μου πάλι;»

Την Δευτέρα (31/01) η Ελένη είχε καλεσμένο τον νικητή του Big Brother Γιάννη Φουκάκη με τον οποίο ανέλυσε την πορεία του στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, το πώς νιώθει μετά την νίκη του και διάφορα άλλα σχετικά.

Με την λεπτομέρεια ότι τα «διάφορα άλλα σχετικά» έδωσαν στην Ελένη ένα ωραιότατο 20.4% και το εντυπωσιακό 27.7% στα νεανικά κοινά. Η Ελένη ήλθε δεύτερη, σε απόσταση αναπνοής μάλιστα από το Πρωινό mou και όπως ήταν φυσικό πανηγύρισε για τον Κρητικό που της έδωσε πολύ καλά νούμερα.

Ετσι, μια και πανηγύρισε, είπε να τον ξαναφέρει την Τετάρτη το πρωί. Την στιγμή που μιλούσε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια είπε «δεν θα θέλατε τώρα να την ζωντανέψουμε λίγο την κουβέντα; Να την κάνουμε λίγο πιο… δυνατή; Για ελάτε μέσα…» Στο πλατό εμφανίστηκαν ο Γιάννης με έναν άλλο παίκτη, τον Γιώργο, οι οποίοι πλέον είναι και φίλοι. Είπε ο Γιώργος: «Με τον Γιάννη ταιριάξαμε γιατί είναι πραγματικός άνθρωπος και επιπλέον είμαστε και οι δύο... χωριάτες!»

Ο Φουκάκης άρχισε τα τρελά του, την έριξε κάτω την Ελένη από τα γέλια και η πλάκα στο στούντιο έδινε κι έπαιρνε για αρκετή ώρα.

Να δούμε εάν η πλάκα θα ξαναφέρει και τα νούμερα πάλι ή ήταν για μια φορά και πέρασε…