Ιδιαίτερα ενοχλημένος φαίνεται να είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Γιάννη Πρετεντέρη, εξαιτίας ενός χαρακτηρισμού του δεύτερου για τους δημοσιογράφους.

Στο άρθρο του στο χθεσινό φύλλο των «Νέων» για τον Κ. Σημίτη ο κ. Πρετεντέρης αναφέρει ότι το μεγάλο πλεονέκτημα του ήταν οι εχθροί του. «Αρκεί να δεις ποιοι του επιτίθενται ακόμη και τώρα, από διάφορους αληταράδες των Εξαρχείων έως έναν υπόκοσμο της δημοσιογραφίας».

Ο τελευταίος χαρακτηρισμός πυροδότησε την οργή του Ν. Χατζηνικολάου, η εφημερίδα του οποίου (Realnews) είχε πρώτη δημοσιεύσει την είδηση ότι οδηγείται στην Βουλή η δικογραφία για την υπόθεση των swaps του κ. Σημίτη.

Ο κ. Χατζηνικολάου χρησιμοποιώντας πρώτο πρόσωπο ρώτησε σήμερα τον κ. Πρετεντέρη μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής (Realfm): «Ποιοι σοβαροί δημοσιογράφοι κύριε Πρετεντέρη καλύπτουν τον πολιτικό υπόκοσμο κατηγορώντας δημοσιογράφους που κριτικάρουν τον πρώην πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του για όλα όσα διέπραξε εκείνη την περίοδο;».

Μάλιστα, άφησε αιχμές εναντίον του κ. Πρετεντέρη, υπενθυμίζοντας ότι ο δημοσιογράφος συμμετείχε στον πρωινό καφέ του Μαξίμου την περίοδο Σημίτη.

Τώρα μένει να δούμε αν και τι θα απαντήσει ο Γ. Πρετεντέρης…