Με μεγάλα κέφια επέστρεψε ο Λάκης Λαζόπουλος και το «Τσαντίρι» του στην tv. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας δεν θα μπορούσε να αφήσει τους «αγαπημένους» του παραπονεμένους! Όλους τους πέρασε από κόσκινο ο Λάκης: Τηλεαστερές, πολιτικούς, όλους…

Δύο πράγματα, ωστόσο, τον εντυπωσίασαν: Το τέλος του Big Brother και η Λιαγκοδίαιτα.

Αφού έκανε το σταυρό του που -επιτέλους- τελείωσε το reality του σταθμού του, πέρασε σε ένα βίντεο αφιέρωμα στην δίαιτα του Λιάγκα, υπονοώντας ουσιαστικά ότι ο παρουσιαστής είναι… χοντρός!

«Που είχαμε μείνει; Α, ναι, στο πάχος», λέει ο Λαζόπουλος και ρίχνει βιντεάκι με τον Γ. Λιάγκα να απαντά σε ερώτηση για το πόσα κιλά είναι «όχι, αυτό δεν είναι πάχος, είναι που έχει νοτιά σήμερα και φουσκώνει».

«Πες το έτσι, δεν το ήξερα εγώ αυτό. Από τον νοτιά είμαι έτσι και εγώ. Πήρα λίγο. Άντε να έρθει ο βοριάς, γιατί…», είπε μέσα στην ειρωνεία ο Λάκης και στην συνέχεια πρόβαλλε ένα βίντεο με τον Γιώργο να δηλώνει «θα κάνω δίαιτα» και μετά ένα άλλο που τον έδειχνε να… τρώει, να τρώει, να τρώει!

Εκεί είπε όλο νόημα: «Πάμε όμως σε μια άλλη δίαιτα. Αυτή είναι!». Και πέρασε στην… δίαιτα «μαρκούτσι» της Ελένης Μενεγάκη, η οποία στην εκπομπή της μπέρδεψε το γιαμαγκούτσι με το… μαρκούτσι!!

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί στις 15/02.

Πρώτη ανάρτηση: 01/02/2011, 22:53