Ο Τρύφωνας Σαμαράς θέλει να πάρει την ξυριστική μηχανή και να κουρέψει γουλί το Γιάννη Λάτσιο..Ο κομμωτής, χορευτής, ηθοποιός και τα λοιπά και τα λοιπά, όπως είπε στην εκπομπή Super Star θέλει να βάλει κάτω τον κριτή Γιάννη Λάτσιο και να μην αφήσει πάνω του ίχνος τρίχας.

«Θέλω να τον ξυρίσω ολόκληρο» βροντοφωνάζει ο Τρύφωνας Σαμαράς αφού πιστεύει πως ο Γιάννης Λάτσιος τον έχει τσακίσει με τη χαμηλή βαθμολογία που του βάζει στα λάιβ της Κυριακής.

Και πώς να του βάλει καλό βαθμό ο Γιάννης Λάτσιος; Από τη μία χάνει τα βήματα του στο χορό από την άλλη φήμες τον θέλουν να μη συγκεντρώνεται στις πρόβες..

Ο ίδιος πάντως διαψεύδει κατηγορηματικά αυτά που ακούγονται «Καλά θα κάνουν κάποιοι αντί να με κατηγορούνε ότι αντί να κάνω πρόβες μιλάω στα τηλέφωνα και στέλνω μηνύματα πρώτον να κοιτάξουν τη δουλειά τους και δεύτερον να μη λένε πράγματα που δεν ισχύουν».

Τα νεύρα του κομμωτή χτυπάνε κόκκινο «εγώ μπήκα σ’αυτό το ριάλιτι για ένα συγκεκριμένο λόγο και για να περάσω καλά. Δεν δίνω εξετάσεις στο σχολείο ούτε έχω να αποδείξω και τίποτα».

Μη συγχύζετε τον Τρύφωνα Σαμαρά γιατί σας βλέπω στο τέλος όλους κουρεμένους γουλί.