«Φόρτωσε» για τα καλά σήμερα το πρωί η Ε. Μελέτη με τους συνεργάτες της με αφορμή τα όσα ακούγονται για την σχέση της με τον χορευτή της! Τόσο πολύ τα «πήρε» η παρουσιάστρια από την πλάκα που της έκαναν και απείλησε ότι θα φύγει από την εκπομπή!

Όλα ξεκίνησαν από την χθεσινή δήλωση της Ελεονώρας: «είναι εύκολο να ερωτευτείς τον χορευτή σου», η οποία άναψε «φωτιές», μετά και την πρόσφατη είδηση του χωρισμού της.

Οι δημοσιογράφοι του πάνελ άρχισαν να ρωτάνε σήμερα την παρουσιάστρια «τι παίζει με τον Ηλία» και άλλα παρόμοια με ιδιαίτερα χιουμοριστική διάθεση.

Στην αρχή η Ελεονώρα είπε ότι «αυτές τις κρυάδες (περί σχέσης) τις βγάζουν ��άποιοι που ακούνε τηλεόραση από την τουαλέτα» με αποτέλεσμα δηλαδή να μην βλέπουν τον τρόπο που τα λέει η παρουσιάστρια και να μην καταλαβαίνουν πώς δεν ήταν προσωπική η δήλωση.

Η καζούρα όμως συνεχίστηκε με την ίδια να δηλώνει ότι έχει αρχίσει να «κλωτσάει» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Το αποκορύφωμα ήρθε, όταν οι πανελίστες της, για να δείξουν ότι υπάρχει ιδιαίτερα συμπάθεια ανάμεσα σε αυτήν και τον χορευτή, χρησιμοποίησαν ως επιχείρημα το γεγονός ότι ο Ηλίας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια. «Μα είμαστε ζευγάρι», είπε (εννοώντας χορευτικό) και δεν ήθελε πολύ ο αρχισυντάκτης της για να συνεχίσει την πλάκα.

«Η Ελεονώρα το είπε: “Είμαστε ζευγάρι με τον Ηλία”», έγραφε η φάσα!

«Βγάλ το γιατί δεν είπα αυτό», είπε η Ελεονώρα και αφού είδε και απόειδε απείλησε «Εγώ θα φύγω. Πάω στο κυλικείο να φάω τοστ. Φεύγω, δεν σας χρειάζομαι».

Φυσικά οι δημοσιογράφοι σταμάτησαν αμέσως το αστείο, ενώ η Ελεονώρα είχε λυθεί στο γέλιο, αφού κατάλαβε ότι την πειράζουν και δεν τα λένε σοβαρά!

Δείτε την συζήτηση που έγινε στην «Πρωινή Μελέτη» στο βίντεο που ακολουθεί…