Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της Ευγενίας Μανωλίδου «Dancing with the stars daily» κάνουν χαμηλές πτήσεις, κάτι που έχει προβληματίσει τόσο την παρουσιάστρια όσο και τους υπεύθυνους του καναλιού. Με σπόντες προς την περσινή αντίπαλό της Ματθίλδη Μαγγίρα και με καλεσμένο τον Τρύφωνα Σαμαρά προσπάθησε να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.

Η ίδια η Μανωλίδου προσπαθεί να κάνει χιούμορ με τους μονοψήφιους αριθμούς αλλά αυτό που καταφέρνει είναι να φέρει στο πλατό θερμοκρασία Σιβηρίας! Φώναξε έτσι στην τελευταία της εκ��ομπή ως καλεσμένο τον Τρύφων Σαμαρά που... πουλάει (και ασχολείται με τρίχες). Έβγαλε από το ψυγείο την μπαγιάτικη κόντρα της με την Ματθίλδη Μαγγίρα, ενώ μέχρι και τον Γιάννη Λάτσιο έβγαλε τηλεφωνικά για να δημιουργήσει ίντριγκα.

Τα νούμερα τηλεθέασης πέφτουν καθημερινά με ταχύτητα φωτός. Η παρουσιάστρια το παίζει άνετη, αλλά οι τηλεκριτικοί έχουν άλλη γνώμη. Και παρατηρούν ότι ίσως τελικά το περίφημο «θα καταρρεύσω», αποδείχθηκε προφητικό, αφού η Ευγενία Μανωλίδου κατέρρευσε...