Μία συνέντευξη-εξομολόγηση ψυχής έδωσε η Κάτια Δαδουλάκη στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Αξίζει να το ζεις».

H δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της Μάριο Πλωρίτη, για την απόφαση της να μην κάνει παιδί και για την σχέση πάθους με το θέατρο.

«Έδωσα τα πάντα για το θέατρο»

«Στη ζωή μου έδωσα τα πάντα για το θέατρο» εξομολογήθηκε η Κάτια Δανδουλάκη. «Δεν έχω καθόλου περιουσία. Όλα τα χρήματα που έβγαλα από την τηλεόραση, τα έχασα στο θέατρο». Κι όμως, όχι μόνο δε μετανιώνει -καθώς την έχει σημαδέψει εφ’ όρου η σχέση πάθους με το θέατρο- αλλά στέκεται στην «άλλη» τεράστια περιουσία που έχει και την οποία δεν πρόκειται να χάσει ποτέ.

«Έχω, όμως, μία άλλη, τεράστια περιουσία. Έχω εισπράξει πολλή αγάπη από τους γονείς μου και από τον Μάριο (Πλωρίτη). Δεν είναι αυτό τεράστια περιουσία;» τονίζει η δημοφιλής ηθοποιός.

«Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να ζούσα στο Λος Άντζελες»

«Αν ξαναγεννιόμουν, θα ήθελα και πάλι να ανήκω στην τέχνη αλλά δε θα αναλάμβανα την οικονομική πρωτοβουλία της παραγωγής» απαντά σε σχετική ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου η Κάτια Δανδουλάκη. «Και κάτι ακόμα. Θα ήθελα να γεννηθώ στο Λος Άντζελες και να κάνω ταινίες στα πιο απίθανα μέρη. Με πιθήκους, με αρκούδες, στο βόρειο Πόλο, σε εξωτικά μέρη… Να μην είμαι κλεισμένη σε τέσσερις τοίχους»!

«Δε μετανιώνω που δεν έκανα παιδί»

«Δε νομίζω ότι μετάνιωσα που δεν έκανα παιδί» υπογραμμίζει η δημοφιλής ηθοποιός και εξηγεί το γιατί: «Κυνήγησα τους φίλους μου, κυνήγησα τους στόχους μου… Πιστεύω ότι εάν το ήθελα πραγματικά θα το είχα κυνηγήσει και αυτό και θα είχα κάνει ένα παιδί. Θα τα αψηφούσα όλα και θα το είχα κάνει».

Εξ��μολογείται, όμως, ότι είχε σκεφθεί να υιοθετήσει ένα παιδάκι: «Είχα σκεφθεί και να υιοθετήσω παιδάκι αλλά καταλαβαίνω τώρα ότι ήμουν δειλή και δεν το έκανα. Έλεγα, ότι αν το παιδί δεν ήταν κοντινό στο χαρακτήρα το δικό μου ή του συντρόφου μου, δε θα μπορούσα ίσως να το “παλέψω” με την αυτοθυσιαστική σχέση που αποκτούν πολλές μητέρες με τα παιδιά».

«Διατηρώ μια παιδικότητα μέσα μου»

Αν και δεν απέκτησε παιδί, η ίδια δηλώνει πως έχει κρατήσει μέσα της ισχυρή την παιδικότητα στον χαρακτήρα της. Μιλώντας για τα... παρεπόμενα της παιδικότητας της στη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη, η Κάτια Δα��δουλάκη γελώντας περιγράφει μια γυναίκα που κρυβόταν και τρόμαζε τον σύντροφό της, του έκρυβε πράγματα κλπ. Περιγράφει, μάλιστα, και ένα περιστατικό που το θυμάται έντονα και γελάει ακόμη!

«Είχαμε πάει με τον Μάριο σε μία ταβέρνα, οπότε φεύγοντας εγώ βγήκα πρώτη και κρύφτηκα πίσω από ένα δέντρο για να τον τρομάξω. Περίμενα, περίμενα και ξαναπερίμενα… Ο Μάριος είχε πιάσει συζήτηση με τον ιδιοκτήτη. Ώσπου βλέπω μια σκιά να βγαίνει από την πόρτα και πετάγομαι μπροστά του με δυνατή φωνή και τον τρομάζω. “Δεν πας στο διάολο λέω εγώ;” ακούω για απάντηση και βλέπω έναν άγνωστο» εξομολογείται έχοντας ξεσπάσει σε γέλια!