Την ομόφωνη… γνωμάτευση πως «με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, αυτό που μας σώζει από το ντιβάνι του ψυχιάτρου είναι το γέλιο» κάνουν η Βάσω Λασκαράκη και η Βασιλική Ανδρίτσου μιλώντας στο TV Έθνος.

Οι αγαπημένες Ελένη και Λουκία της «Πολυκατοικίας» τονίζουν ότι η γλύκα της σειράς είναι τόσο έντονη που… την ερωτεύτηκαν και οι ίδιες και αποδίδουν την τεράστια επιτυχία της στην απλότητα της αλλά και στο ότι κουβαλούσε το άρωμα μίας άλλης εποχής!

«Είναι μια “Πολυκατοικία” μιας άλλης εποχής που δεν υπάρχει πιά. Έχει το άρωμα του ’60 και του ’70. Τότε που οι μικρές πολυκατοικίες ήταν σα μικρές κοινωνίες και όλοι νοιάζονταν για όλους» συμφωνούν οι νεαρές ηθοποιοί.

Λασκαράκη: «Κέρδισα έναν μεγάλο έρωτα και μια μεγάλη φιλία από τη σειρά»
«Αυτή η δουλειά ήταν απίστευτα καρμική για εμένα. Δεν το κρύβω ότι με κάλυψε σε όλα τα επίπεδα» τονίζει με χαμόγελο… Τζοκόντα η Βάσω Λασκαράκη. «Είμαι πάνευτυχής γιατί μέσα από τη δουλειά, εκτός από τον Γιάννη (σ.σ.: Τσιμιτσέλη), ήρθε στη ζωή μου και η Βασιλική. Θεωρώ ότι είναι δικός μου άνθρωπος και δεν είναι καθόλου ψεύτικη».

Η όμορφη ηθοποιός στη συνέχεια εξομολογείται ότι στη ζωή της γενικά δεν αισθάνεται τυχερή και πως μάλλον η «Πολυκατοικία» και όσα… ήρθαν με αυτήν, ήταν μάλλον εξαίρεση. Παράλληλα δηλώνει παιδί της… ιδιωτικής τηλεόρασης: «Μικρή έβλεπα τα πάντα, είμαι παιδί της ιδιωτικής τηλεόρασης. Και τώρα -αν προλάβαινα- θα έβλεπα τα πάντα. Στο σπίτι μου η τηλεόραση δεν κλείνει ποτέ»!

Ανδρίτσου: «Νιώθω σε κάθε βήμα μου πως με ακολουθεί μια τυχερή νεράιδα»
Σε αντίθεση με την αγαπημένη της φίλη, η Βασιλική Ανδρίτσου εξομολογείται ότι όχι απλά νιώθει τυχερή αλλά αισθάνεται ότι την συνοδεύει μια τυχερή νεράιδα!

Παράλληλα δηλώνει και αυτή παιδί της τηλεόρασης σε μία σχέση… αμφίδρομη: «Η τηλεόραση μου πάει και της… πάω. Έχω μάθει να δουλεύω για εκείνη με πάθος. Με γοητεύει το ότι έχει μια τρομακτική δύναμη, να σε βάζει στο σπίτι του άλλου χωρίς πρόσκληση» υπογραμμίζει η μελαχρινή ηθοποιός.

Παράλληλα, η νεαρή ηθοποιός -με φόντο τη δυνατή της φιλία με τη Βάσω Λασκαράκη- τ��νίζει ότι είναι μύθος το ότι δεν υπάρχει φιλία στο χώρο τους: «Είναι μύθος όλα αυτά που λένε σε αυτό τον χώρο ότι δεν υπάρχουν φιλίες παρά μόνο λυκοφιλίες. Όπως είναι μύθος και ότι οι γυναίκες δεν είναι καλές φίλες. Μια χαρά φίλες είναι. Αρκεί να είναι ώριμος κάποιος για να κάνει μία φιλία».