Φοβερές και τρομερές είναι οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ» με την Νταίζη να σωριάζεται αιμόφυρτη στο δρόμο από τις σφαίρες του συζύγου της και τον Μπέλλο να πέφτει νεκρός από πυρά…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Μπέλλος ετοιμάζει δύο λαχτάρες. Αρχικά, θα κάνει την Νόρα να «σκιαχτεί» από τον φόβο της (είναι και σε ενδιαφέρουσα) στέλνοντάς της μια φωτογραφία της μητέρα της, Στέλλας, στην οποία είναι παραμορφωμένη από το ξύλο… Πρόκειται όμως για μακιγιάζ και όταν το μαθαίνει η Νόρα παίρνει μια ανάσα και σπεύδει να αγκαλιάσει την μητέρα της.

Τα συγκλονιστικά όμως έρχονται μετά!

Ο αδίστακτος Μπέλλος πυροβολεί το στεφάνι του και η Νταίζη πέφτει στο δρόμο. Πάνω που νομίζουμε ότι μας αποχαιρετά μια για πάντα, αυτή σηκώνεται και είναι καλύτερα από ποτέ! Όπως λέει και η παροιμία κακό σκυλί… για αυτό η Νταίζη είχε προνοήσει , φορώντας αλεξίσφαιρο από μέσα.

Την ίδια ώρα που η Νταίζη σηκώνεται, ο Μπέλλος πέφτει νεκρός από τα πυρά ενός σκοπευτή. Αυτό ήταν, δεν θα τον ξαναδούμε.

Η Στέλλα, που τόοοσα έχει περάσει τις λίγες μέρες παραμονής της στην Εδέμ, είναι μέσα στα νεύρα. Όταν όμως η Νταίζη, που την έχει αγαπήσει, επεμβαίνει και την σώζει… όλα καλά!

Τέλος, την ώρα που ο κόσμος καίγεται ο Στέφανος φλερτάρει. Δυστυχώς, όχι με την Μελίτα, που τόσο πολύ θέλουμε, αλλά με την Εριέττα, καθώς αποφασίζει να μείνει στο πλευρό της. Να σκάσει είναι το Μελιτάκι, που τον έχασε μέσα από τα χέρια της με τα καμώματά της. Παρόλη την στενοχώρια της όμως δεν παραδίδει τα όπλα. Τον θέλει και θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να τον ξανακερδίσει. Θα τα καταφέρει;

Πηγή: ΤVZάπινγκ