Βρε τι κάνει το κομμωτήριο, το μανικιούρ και το πεντικιούρ… Ο κακός χαμός έγινε στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα όπου παρενέβη τηλεφωνικά μία από τις Real Housewives Αννίτα Ναθαναήλ, για να σχολιάσει την κριτική της Πόπης Διαμαντάκου.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Η κα Διαμαντάκου μέσα από την στήλη της στα Νέα, χαρακτήρισε «ρόμπες κλαρωτές» τις Νοικοκυρές, που όχι δεν είναι σε απόγνωση: «Τα κορίτσια της μιντιακής αυλής ξεκατινιάζονται για τα μανικιούρ και τα πεντικιούρ τους αλλά και για το αν τα μπότοξ συμβαδίζουν με τη νοικοκυροσύνη ή αποδεικνύουν χαρακτήρα ελαφρύ και ανοικοκύρευτο». Η τηλεκριτικός αναφέρει πως αυτές οι γυναίκες προσβάλλουν τη γυναικεία προσωπικότητα και είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Με αφορμή λοιπόν το συγκεκριμένο σχόλιο, η Αννίτα Ναθαναήλ βγήκε στην εκπομπή του Alter, μόνο που αντί να απαντήσει στην τηλεκριτικό, αποφάσισε να… σύρει τα εξ αμάξης στην παρουσιάστρια της εκπομπής: «Σας ακούω τόση ώρα πραγματικά που μιλάτε για μένα με τέτοια εμπάθεια και με τέτοια ειρωνεία και απορώ πως μιλάτε έτσι για έναν άνθρωπο που δεν ξέρετε!»

Το πάνελ αλλά και η παρουσιάστρια της εκπομπής σε μία προσπάθεια να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, είπαν πως δεν έλεγαν τη γνώμη τους αλλά σχολίαζαν τα ��σα έχει γράψει η Πόπη Διαμαντάκου, όμως η Αννίτα Ναθαναήλ συνέχιζε ακάθεκτη στο ίδιο σκληρό ύφος: «Καλά που υπάρχει και η δική μας η εκπομπή κυρία Τσιμτσιλή και έχετε και σεις θέματα να σχολιάσετε».

Η παρουσιάστρια «τα πήρε στο κρανίο» και πολύ σωστά είπε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή υπάρχει στο κανάλι εδώ και χρόνια και δεν περίμενε ούτε την κα Ναθαναήλ, ούτε κανέναν σκόπιμα για να σχολιάσει κακόβουλα ή με ειρωνία κάτι, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, η «μπάλα» χάθηκε και ήταν ακριβώς εκείνη η στιγμή που τα ειρωνικά σχόλια εκατέρωθεν άρχισαν και δεν είχαν σταματημό.

Δείτε το βίντεο και απολαύστε επίπεδο.