Και εκεί που νόμιζε η Ξένια πως όλα είναι με το μέρος της και κανένας δεν πρόκειται ν’ανακαλύψει πως δεν είναι η πραγματική εγγονή της κυρίας Καλλιφατίδου αλλά έχει σφετεριστεί τη θέση της Ελπίδας, ένα πρόσωπο-κλειδί θα φέρει τα πάνω-κάτω.

Η Φιλιώ, θα ξαναέρθει στο προσκήνιο και θα δημιουργήσει προβλήματα στην Ξένια. Η Φιλιώ, είναι το κορίτσι όπου την περασμένη σεζόν είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Αυτή τη φορά θα αποκαλυφθεί πως η συγκεκριμένη κοπέλα έχει άμεση σχέση με την οικογένεια Καλλιφατίδου ενώ ταυτόχρονα θα αποκαλυφθεί και ο λόγος που μοιάζει τόσο πολύ με την Ελπίδα.

Η Ελπίδα από τη μεριά της έχοντας χειροπιαστά στοιχεία για το ότι η Ξένια(Αθηνά Οικονομάκου) φταίει για ό,τι έχει να κάνει με τους γονείς της , θα προσπαθήσει να οδηγήσει την έρευνα σε σημείο όπου να μπορεί να αποδείξει πως η συγκεκριμένη κοπέλα ήθελε από παλιά να της κάνει κακό. Το σχέδιο της , θα μπει άμεσα σε εφαρμογή και θ’αρχίσει σιγά-σιγά να παίρνει από την Ξένια ό,τι της ανήκει.

Η Ελπίδα δε βρίσκεται μόνο κοντά στην ανακάλυψη των πραγματικών της γονιών αλλά και ενός μεγάλου έρωτα! Όπως σας είχαμε πει σε παλαιότερη ανάρτηση του star.gr, o δημοσιογράφος που τη βοηθά στην έρευνα θ’αρχισει να της δείχνει το ερωτικό του ενδιαφέρον και εκείνη δε θα μείνει καθόλου αδιάφορη.

Ο Χάρης θ’ανακαλύψει ότι η Ελπίδα μάλλον τον έχει ξεπεράσει και θα προσπαθήσει να της κινήσει το ενδιαφέρον κάνοντας τη να ζηλέψει φλερτάροντας με την Έλλη .Oταν συνειδητοποιήσει πως το κόλπο του δεν πιάνει θα χρησιμοποιήσει την αδιαφορία.

Την ίδια στιγμή ο Φάνης, ο εγγονός της Κάτιας Δανδουλάκη θα πάθει ένα σοβαρό ατύχημα και θα πέσει σε κόμμα. Τότε η Τόνια θα καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπάει και τον νοιάζεται και όταν εκείνος ξεπεράσει το πρόβλημα του, θα σταθεί στο πλευρό του.

Και το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος..Η Ξένια, η οποία πριν δολοφονήσει το Στέφανο είχε περάσει μία νύχτα πάθους μαζί του, θ’ανακαλύψει πως κουβαλάει στα σπλάχνα της το παιδί του.