Μπορεί η Γωγώ Μαστροκώστα να είπε «Όχι» στο «Dancing With The Stars», αλλά η Ευγενία Μανωλίδου απτόητη, βγάζει όλο το υποκριτικό της ταλέντο στο trailer του «Dancing With The Stars Daily».

Έχοντας συνηθίσει να... «διατάζει» -της έμεινε το χούι από το “Master Chef”-, είπε να εφαρμόσει την παλιά, κλασσική αλλά επιτυχημένη συνταγή και στη νέα της εκπομπή.

Τι έκανε; εκτός από το γνωστό στιγμιότυπο -ξέρετε αυτό που τυλίγει όλο στυλ την εφημερίδα, κάθεται σταυροπόδι και βγάζει το γυαλί κοιτώντας όλο μυστήριο- ανέλαβε και χρέη... σκηνοθέτη!Μέχρι και την έναρξη-λήξη του trailer έδωσε! Τα κάνει όλα και συμφέρει η Ευγενία, που αν κρίνουμε από τα καμώματα της, δεν είναι ά��ιο απορίας που η Γκαλένα Βελίκοβα είναι άφαντη από το trailer! Εδώ τρομάξαμε να ακούσουμε το σκηνοθέτη καλά-καλά!

Κάτι ήξερε η Γωγώ Μαστροκώστα που προνόησε και αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ριάλιτι χορού. Μπορεί το όνομα της να ήταν πρώτο στη λίστα με εκείνους που θα χορέψουν, όμως ο όρος να βρίσκεται μια φορά την εβδομάδα στην εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου, την έκανε να το ξανασκεφτεί και να αρνηθεί την πρόταση.

Εκτός από τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φαίνεται πως η Ευγενία δεν είναι και από τις... αγαπημένες της!