Χοντρό… χαρακτήρισε τον Γ. Λιάγκα -εμμέσως πλην σαφώς- ο Λάκης Λαζόπουλος στο χθεσινό «Τσαντίρι» και μόνο καπνούς δεν έβγαλε από τα αυτιά ο παρουσιαστής του «Πρωινού mou»!

Όσο και αν προσπάθησε να κρύψει τον εκνευρισμό του ο Γιώργος Λιάγκας δεν τα κατάφερε. Τον τσίγκλαγε, τον τσίγκλαγε το πάνελ, αλλά αυτός ανένδοτος. «Δεν θα σχολιάσω εγώ. Εγώ τα βρίσκω με την ζυγαριά μου», είπε και πρόσθεσε «Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει».

Και πάνω που λέμε «πόσο large είναι τέλος πάντων ο Λιάγκας», το πέταξε το καρφί του. «Πουλάω πιο πολύ παχύς φαίνεται», είπε!

Το ότι τον πείραξε τον παρουσιαστή η σάτιρα του Λάκη, ο οποίος είπε χιουμοριστικά «Να δούμε ποιος θα γεννήσει πρώτος. Αυτός ή η Φαίη!», το αποκάλυψε η Σκορδά!

«Στενοχωρήθηκε πολύ χθες το βράδυ ο Λιάγκας», είπε η Φαίη και πρόσθεσε «Πάντως μάλλον είναι αυτές οι μπλούζες που σε δείχνουν έτσι, γιατί με τα πουκάμισα είσαι καλύτερος»!

«Μην λες άλλα γιατί θα με ξαναδείξει την άλλη Τρίτη», είπε με ένα βλέμμα σκέτο πίκρα ο Λιάγκας και τελείωσε έτσι το θέμα…