Καθαρά Δευτέρα σήμερα και τα πρωινάδικα των καναλιών έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για ένα δυναμικό ξεκίνημα εκπομπής…


Στο «Πρωινό mou» ξεκίνησαν χορεύοντας το «Hippy hippy shake» γύρω από το πιάνο στο οποίο ο Γιώργος Λιάγκας είχε πάρει θέση «μάχης» για ότι θα ακολουθούσε μετά…


Και αναρωτιέστε τι ήταν αυτό;;; Αφού λοιπόν χόρεψαν twist, η Φαίη Σκορδά πήρε το λόγο για την πρώτη Καλημέρα, ευχόμενη παράλληλα και Καλή Σαρακοστή. Στη συνέχεια κοιτώντας τον πιανίστα-παρουσιαστή σύζυγό της είπε: «Σας αφιερώνουμε με πολύ πολύ αγάπη... το… Πάμε μαέστρο…»


Τότε ο Λιάγκας άρχισε να παίζει στο πιάνο «Μήλο μου κόκκινο» ενώ οι υπόλοιποι τραγουδούσαν… Ο καθένας μάλιστα είχε και από ένα όργανο.


Aπό την άλλη, χωρίς πολλές φανφάρες και μουσικές, η Ελένη Μενεγάκη καλημέρισε τους τηλεθεατές της φορώντας μία κόκκινη μπλούζα με αβυσσαλέο ντεκολτέ.


«Εμείς αυτές τις μέρες είναι που θέλουμε να κάνουμε παρέα, τις ημέρες δηλαδή που πολύς κόσμος βρίσκεται στο σπίτι» είπε η Ελένη και προχώρησε κατευθείαν στα του καιρού.


Πάντως να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια του πρωινού του Alpha, δεν φάνηκε να είχε και τρελά κέφια… Μάλλον ήταν αγουροξυπνημένη!


Στο «10 με 1 μαζί» πάλι, ξεκίνησαν με… δημοτικά! Έεεεετσι…. η λαγάνα, η ταραμοσαλάτα και ο … χαλβάς πάνε πολύ με το «Ιτιά, Ιτιά»….


«Να πούμε καλημέρα με έναν υπέροχο άνθρωπο» είπε ο Γιώργος Καραμέρος παρουσιάζοντας τον παρουσιαστή του δελτίου καιρού του Ant1 που μάλλον είχε την «τιμητική» του σήμερα, καθώς πιο πριν ήταν στον Παπαδάκη.


Δείτε το βίντεο…