Το πάλαι ποτέ γυναικείο συγκρότημα Hi5 (θυμάστε το «άλλο αγάπη κι άλλο σεξ - άλλο θέλω κι άλλο θες»;) έστειλε στην Eurovision ο Γιώργος Λιάγκας, που έσπευσε να κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα... μη γνωρίζοντας το αντικείμενο! Τι ήθελε να πει ο παρουσιαστής; Για τις 5 χώρες που πάνε κατευθείαν στον τελικό του διαγωνισμού!

Με καλεσμένη την Ναταλία Γερμανού, ο παρουσιαστής του «Πρωινό Mou» έκανε την κριτική του στον εθνικό τελικό και εν συνεχεία ασχολήθηκε με το «Watch My Dance» και την τύχη που μπορεί να έχει στον διαγωνισμό του Ντίσελντορφ ένα ζεϊμπέκικο.

«Θα έχει ημιτελικούς φέτος. Μόνοι οι Hi 5 μπαίνουν κατευθείαν τελικό», σχολίασε ο Λιάγκας και η Σκορδά έβαλε τα γέλια με αυτό που άκουσε. Εμείς δεν προλάβαμε να γελάσουμε γιατί... μας «κούφανε»!

Εξηγήθηκε, όμως, ο άνθρωπος: «οι 5 χώρες μωρέ, κάπως αλλιώς λέγονται. Οι top5... Όλοι καταλάβατε ποιές λέω», συνέχισε και προσπάθησε -ανεπιτυχώς- να τις απαριθμήσει, έχοντας ως βοηθό την Ναταλία Γερμανού.

Τώρα που συνήλθαμε από την ψυχρολουσία, ας ενημερώσουμε: Big 5 λέγονται και είναι οι χώρες που χρηματοδοτούν τον μουσικό διαγωνισμό. Φέτος, λοιπόν, στον τελικό της 14ης Μαΐου περνάνε κατευθείαν η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η περσινή νικήτρια Γερμανία και η Ιταλία η οποία επιστρέφει μετά από 13 χρόνια.

Πού πας αδιάβαστος καλέ μου; Κι αφού δεν το κατέχεις, γιατί το παίζεις ειδικός και κριτικάρεις τους πάντες και τα πάντα με ύφος περισπούδαστο; Αλλά, εκ του ασφαλούς, όλοι ειδικοί το παίζουνε...