Την κουμπάρα του παντρεύεται σήμερα ο Παναγιώτης Πετράκης, όχι στην πραγματικότητα, αλλά στα «Μυστικά της Εδέμ»!

Όπως σας είχαμε ξαναπεί στο star.gr ο Λουκάς και η Νόρα παντρεύονται σήμερα (επιτέλους) σε ένα γάμο ανατρεπτικό και διαφορετικό με έδρα… την Λίμνη του Μαραθώνα!

Ο Παναγιώτης Πετράκης μίλησε στον Ελεύθερο Τύπο και αποκάλυψε ότι «Το χάρηκα πολύ, γιατί είναι και το δικό μου αγαπημένο μέρος. Όταν νιώθω φορτισμένος ή λίγο περίεργα ή ακόμη και καλά, περνάω πολλά βράδια με το αυτοκίνητο στο φράγμα. Είναι ακριβώς σαν την παρέα της φεγγαρόπετρας. Όπως εκείνοι έχουν την κατασκήνωση και την παραλία της κατασκήνωσης σαν καταφύγιο, κάπως έτσι είναι η λίμνη του Μαραθώνα για μένα. Μου άρεσε που έγιναν εκεί τα γυρίσματα».

Ο «Λουκάς» στην πραγματικότητα είναι κουμπάρος της Νόρας (Αντιγόνη Δρακουλάκη). «Είναι πολύ οξύμωρο να παντρεύεσαι την κουμπάρα σου! Έχει πολύ πλάκα! Γελάσαμε πολύ, γιατί θυμόμασταν τις θέσεις που είχαμε πριν από ένα χρόνο ακριβώς στον γάμο της, που ήμουν κουμπάρος. Λέγαμε ότι θα είχε πολλή πλάκα να ήταν ο άνδρας της κουμπάρος στον τηλεοπτικό μας γάμο. Το διασκεδάσαμε αφάνταστα», είπε ο Παναγιώτης και αποκάλυψε ότι παρά τα απρόοπτα της προ – γάμου εποχής, στην συνέχεια όλα θα κυλήσουν ήρεμα για το ζευγάρι…