Η Έρρικα Πρεζεράκου μπορεί να ετοιμάζεται για την επιτροπή του «Dancing with the Stars», όμως την ίδια ώρα η Φανή Χαλκιά τα ρίχνει τα καρφιά της, όχι μόνο στην Έρρικα, αλλά σε όλες τις αθλήτριες που γίνονται γνωστές μέσα από ριάλιτι.

Κι έτσι ενώ όλοι περίμεναν η πρώτη κόντρα να έχει πρωταγωνιστές την Γκαλένα και την Ευγενία τελικά προέκυψε από αλλού.

«Η Έρρικα έγινε γνωστή στην προκειμένη από το σόου και όχι από τον αθλητισμό. Αυτό είναι διαφορετικό», σχολιάζει η Φανή Χαλκιά για να απαντήσει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Εγώ πάντα αθλήτρια ήμουν απλά εσείς δεν το ξέρατε».

Αναγνώρισε βέβαια ότι να τελικά γνωστή από το ριάλιτι χ��ρού έγινε. «Και εμένα μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι έκανα δέκα χρόνια πρωταθλητισμό και με έμαθαν μέσα από το dancing. Είναι μια πραγματικότητα», είπε.

Και ναι μεν η Πρεζεράκου μπορεί να πήγε να το λήξει το θέμα, η Χαλκιά όμως με τίποτα. «Θεωρώ ότι κάθε αθλητής πρεσβεύει κάτι. Πόσο μάλλον ολυμπιονίκης. Όταν ένα παιδάκι με βρίσκει στο δρόμο και μου λέει πότε θα ξανατρέξεις δεν νιώθω καλά να με δει να χορεύω και όχι να ξανατρέξω», είπε και την πέταξε την …καρφάρα.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι την πρώτη φορά του της τηλεφώνησαν να πάρει μέρος στο ριάλιτι χορού θεώρησε πως της έκαναν φάρσα. «Εδώ δεν περπατάω με τακούνια. Πόσο μάλλον να χορεύω».

Η ΄Ερρικα Πρεζεράκου πάντως που θα είναι πλέον στην επιτροπή δεν δέχεται τα σχόλια ότι «έφαγε» τη Γκαλένα. «Όχι, η Γκαλένα θα είναι στο καθημερινό και θα βοηθά τα παιδιά», λέει και προσθέτει: «Θα είναι στο καθημερινό με την Ευγενία και εγώ θα είμαι τις Κυριακές».