Τα «καρφιά» τους στο Γιάννη Λάτσιο έριξαν όχι ένας όχι δύο αλλά τρεις τηλεκριτικοί. Η Πόπη Διαμαντάκου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Κοσμάς Βίδος βάζουν στο στοχαστρό τους το διευθυντή προγράμματος του Αντένα.

Με αφορμή το τρέιλερ του « Dancing with the Stars» στο οποίο ο Γιάννης Λάτσιος ρίχνει τους χορούς του, η Πόπη Διαμαντάκου σχολιάζει «Μα καλα είναι δυνατόν να είναι 45 ολόκληρα δευτερόλεπτα το τρέιλερ του Λάτσιου; Μα καλά δεν έχει προβλήματα ο κόσμος δεν εχει με τι να ασχοληθεί;» Την ίδια ώρα ο Κοσμάς Βίδος βιάζεται να τη διακόψει «Να σου πω ο Λάτσιος που κάνει δεύτερη καριέρα που το πας αυτό; Σε λίγο θα πάρει τη θέση της Μενεγάκη», πέταξε το καρφί του ο γνωστός τηλεκριτικός.

Τότε η Πόπη Διαμαντάκου ανταπαντά «Όντως αυτό που το πας; Ο Γιάννης Λάτσιος που δεν έχει κάνει τίποτα μα τίποτα στην ελληνική τηλεόραση θεωρείτε ξαφνικά τηλεοπτικό πρόσωπο. Αν είναι δυνατόν»

Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται να βάλει η τρίτη τηλεκριτικός της παρέας Αφροδίτη Γραμμέλη λέγοντας «Και να φανταστείτε πως η καριέρα του η τηλεοπτική έχει απογειωθεί χωρίς να κάνει τίποτα. Να φανταστείτε πως όταν ήταν κριτής στο ριάλιτι χορού έλεγε μία πρόταση σε ολόκληρη την εκπομπή και αυτή με το ζόρι. Πιο πολύ κοίταζε τη Μακρυπούλια παρά μίλαγε».