Απανωτά μας έρχονται τα «χτυπήματα» με τα νέα διαφημιστικά σποτάκια του Dancing with the Stars. Μετά τα ακροβατικά του Γιάννη Λάτσιου, είδαμε την Ευγενία Μανωλίδου να διαβάζει εφημερίδα με γυαλιά ηλίου και μάλιστα σε εσωτερικό χώρο.

Στο τρέϊλερ της εκπομπής που θα προβάλλει τα παρασκήνια του Dancing, η οποία έχει τίτλο Dancing with The Stars Daily, η Ευγενία φορά μαύρο στενό φόρεμα και γόβες στιλέτο. Κάθεται σταυροπόδι, με έναν «αέρα» και ύφος που δεν περιγράφεται. Αλλά το ωραιότερο είναι ότι με το που την πλησιάζει ο φακός κατεβάζει την τεραστίων διαστάσεων εφημερίδα που διαβάζει και αμέσως μετά βγάζει τα γυαλιά ηλίου από τ�� μάτια της!

Κατ’ αρχήν η εφημερίδα είναι μεγάλη σε μέγεθος, κάτι που χαρακτηρίζει τα λεγόμενα «σοβαρά» έντυπα. Πάει αυτό. Το ότι διαβάζει την σοβαρή εφημερίδα με τα γυαλιά ηλίου και μάλιστα σε εσωτερικό χώρο, τι μπορεί να σημαίνει; Ότι κατ’ αρχήν τα τεράστια μαύρα γυαλιά ηλίου τα φοράμε όχι μόνον έξω, αλλά και μέσα. Γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα μας τύχει. Και όχι μόνο τα φοράμε και σε εσωτερικό χώρο, αλλά δεν τα βγάζουμε , ακόμη και όταν χρειαστεί να διαβάσουμε εφημερίδα.

Το πώς το καταφέρνει πάντως παραμένει άγνωστο. Και δεν αποτελεί μόνο δική μας απορία, αλλά αποτέλεσε θέμα συζήτησης και στους Καραμεροχαριτάτους, οι οποίοι χαρακτήρισαν μάλιστα σκηνοθετικό ατόπημα το γυαλί με την εφημερίδα. Οσο για τον τίτλο, οι δύο παρουσιαστές σχολίασαν μέχρι και την προφορά της Ευγενίας. Πολύ τους άρεσε.

Να σας πούμε τέλος ότι η μουσική υπόκρουση του τρέϊλερ της Ευγενίας είναι η ίδια με αυτήν του Dancing. Η διαφορά έγκειται στα πρόσωπα όπως καταλαβαίνετε. Στο ένα βλέπουμε τον χορευτή τον ίδιο, στο άλλο την wannabe χορεύτρια.