Ρεσιτάλ (κακίας) έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σχολίασε με τον πιο καυστικό τρόπο τους καλεσμένους του πριγκιπικού γάμου, ενώ έδωσε τα συγχαρητήρια του στον πρώην της Kate που… την «απαύτωνε» τζάμπα, όπως είπε!!!!!!!!!!!


«Καλά ρε παιδιά τι καλεσμένοι είναι αυτοί; Ψιλοταλαίπωροι είναι», είπε την ώρα, που εισέρχονταν στην εκκλησία οι 1.900 εκλεκτοί προσκεκλημένοι. «Αυτοί είναι φίλοι του ζευγαριού; Αυτοί είναι με το ένα πόδι στον τάφο… Αυτά τα χούφταλα θα πάνε και στο τραπέζι μετά», πρόσθεσε.


Αφού σχολίασε το μαύρισμα – σολάριουμ της κοπέλας του πρίγκιπα Χάρι, έπιασε στο στόμα του τον πρώην της Kate. «Αυτός είναι ωραίο παιδί και φαίνεται ότι είναι από την υψηλή κοινωνία. Είναι πολύ ωραίος», είπε και μόλις ενημερώθηκε για την «ταυτότητα» του άρχισε: «Ααα, αυτός είναι ο πιο χαρούμενος σήμερα. Θα σκέφτεται ”Έχω απαυτώσει την βασίλισσα”. Δεν χρειάστηκα ούτε δαχτυλίδι εγώ για αυτό»!


Φυσικά ο Ουγγαρέζος δεν άφησε έτσι την ατάκα Λιάγκα, αφού ο «ένας κόβει, ο άλλος ράβει»: «Την απαύτωσε ανέξοδα, αβίαστα» είπε και «αβασάνιστα» πρόσθεσε ο Λιάγκας.


Δείτε τα «καυστικά» σχόλια του Γιώργου Λιάγκα στο βίντεο που ακολουθεί…