Έτοιμος να «χτυπήσει» ξανά στην τηλεόραση είναι ο ταλαντούχος ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος επιστρέφει με νέα σειρά ως «Βασίλης».

Ο ήρωας που υποδύεται «είναι ένα απόλυτο ρεμάλι, που κλέβει, κάνει ρεμούλες και είναι παντρεμένος με μια γυναίκα που τον κερατώνει άγρια. Όλα θ΄αλλάξουν στη ζωή του όταν κερδίσει στο Ξυστό 100.000 ευρώ. Με το που θα το κερδίσει θα πέσει θύμα αυτοκινητιστικού και στο νοσοκομείο θα καταλάβει ότι το έχασε (το λαχείο)-μαζί με τα 100.000 ευρώ-. Α��λάζει λοιπόν και προσπαθεί να διορθώσει όσα κακά έκανε, και τότε έρχεται η ανατροπή», λέει στο ΤV ZΑΠΙΝΓΚ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Όπως εξομολογείται, για να «κλείσει» αυτή τη δουλειά, έριξε το κασέ του: «αυτό απαιτούν οι δύσκολοι καιροί. Μη φανταστείς ότι ήταν και πάρα πολύ υψηλό. Δεν είχα ποτέ μου τις υπερβολικές απαιτήσεις που έχουν άλλοι. Κατέβασα το κασέ μου γιατί δεν είμαι παράλογος όπως κάποιοι, που δεν το κάνουν από εγωισμό και από έπαρση. Ας έχουμε δουλειά, και ας ρίξουμε το κασέ μας!».

Μερικά από τα γυρίσματα έχουν ήδη γίνει και όπως λέει ο ταλαντούχος ηθοποιός, «ξεκινήσαμε, σταματήσαμε, ξαναμπήκαμε και τα περνάμε εξαιρετικά! Πάμε πολύ καλά!»

Η συνέχεια; επί της οθόνης!