Στις φήμες που τον ήθελαν να έχει πάθει εγκεφαλικό απαντά ο γνωστός chef Βασίλης Καλλίδης, που πυροδότησε τα σενάρια μετά την ξαφνική του αποχώρηση από το “Πρωινό mou”: «δεν έπαθα εγκεφαλικό» λέει, διευκρινίζοντας ότι όντως αντιμετώπισε ένα πρόβλήμα υγείας, μόνο που είχε να κάνει με μια ψύξη.

«Ήταν 22 Νοεμβρίου όταν σε ένα γύρισμα του “Food &the City” με χτύπησε το ψυχρό ρεύμα από το air-condition και έπαθα μια πολύ οσβαρή ψύξη. Ήμουν ιδρωμένος και την πάτησα. Όταν ξύπνησα το επόμενο πρωί, πονούσα πολύ. Όταν πήγα στο γιατρό, μου είπε πως όλο αυτό μπορεί να κρατήσει από ένα μήνα μέχρι ένα χρόνο».
Το μόνο θέμα που είχε και τον κράτησε μακριά από τις τηλεοπτικές επαγγελματικές του υποχρεώσεις ήταν «με το μάτι μου. Κάτι νευρολογικό και δεν επανήλθε αμέσως. Δεν γινόταν η επιστροφή μου στην τηλεόραση, γιατί δεν είχε επανέλθει ακόμα το πρόσωπο μου».

Αυτό ήταν κάτι που τον στεναχώρησε πολύ, αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πλατό του “Πρωινό mou”. Ωστόσο, δεν έπαψε όλο αυτό το διάστημα των πέντε μηνών απουσίας του να έχει επαφές με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: «δεν τους άφηνα σε ησυχία! Κάθε λίγο και λιγάκι πήγαινα στο πλατό. Xωρίς ποτέ να εμφανιστώ στην τηλεόραση, λέγαμε τα νέα μας και βλεπόμασταν».
Αν και η καθημερινότητα του είναι γεμάτη, πάντα βρίσκει χρόνο για τον έρωτα. «Είμαι πολύ ερωτευμένος και έχω σχέση», εξομολογείται στο περιοδικό «People».

Tέλος, ξεκαθαρίζει και τη φημολογία που τον ήθελε να του έχει προταθεί ο ρόλος του κριτή για το “Master Chef”: «αυτό δεν είναι αλήθεια. Πέρυσι ήμουν στο πρωινό και αμέσως μετά με ενημέρωσαν για το “Food &the City”. Οπότε δεν είχα χρόνο για κάτι ακόμα».

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Food & the City» την οποία παρουσίαζε στο Mega…