Με εντυπωσιακό χορευτικό από επαγγελματίες χορευτές ξεκίνησε το Greek Idol το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα. Το είδαμε, το ξαναείδαμε, προσπαθούσαμε να σκεφτούμε τί μας θυμίζει.

Τελικά, δεν χρειάστηκε και πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, καθώς παρόμοιο θέαμα είχαμε δει ακριβώς 24 ώρες πριν. Όχι στον Alpha, αλλά στο Dancing with the Stars στον Ant1! Χορευτικό με γρήγορα πλάνα, χωρίς να αναγκαστούμε να πλήξουμε, ούτε για μια στιγμή.

Σχεδόν πανομοιότυποι ήταν οι δύο τρόποι με τους οποίους ξεκίνησαν τα δύο σόου, προκειμένου να κρατήσουν τον τηλεθεατή και να τον αποτρέψουν από το να κάνει την μαγική κίνηση και να πατήσει το τηλεκοντρόλ για να αλλάξει κανάλι.

Βέβαια, να σημειώσουμε ότι παρά το ότι ήταν βράδυ Κυριακής του Πάσχα, το Dancing with the Stars προβλήθηκε κανονικότατα στην ημέρα και την ώρα του. Αντιθέτως, το Greek Idol, που κανονικά μεταδίδεται Σάββατο, δεν μεταδόθηκε το Μεγάλο Σάββατο, ωστόσο οι υπεύθυνοι δεν το «έβαλαν» μία μέρα μετά, αλλά δύο 24ωρα αργότερα, προφανώς για να μην βρεθεί απέναντι από το Dancing.

Μα γιατί; Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα κέρδιζε… ‘Η μήπως το αποτέλεσμα ήταν... δεδομένο;