Ή πολύ ερωτευμένη και άρα αφηρημένη ή πολύ... απρόσεχτη είναι η Ελένη Μενεγάκη: πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το ότι της πήρε ένα τέταρτο για να καταλάβει πως απουσίαζε από το πάνελ μία από τις συνεργάτιδές της, την οποία μάλιστα αποκάλεσε και γλωσσού;

«Ρε συ η Αρσένη πού είναι; Μου λείπει η πολυλογία της», είπε η παρουσιάστρια ενώ η κουβέντα στο πάνελ ήταν στα φόρτε της. Συγνώμη; Εκείνη την ώρα πήρε χαμπάρι ότι έλειπε η συνεργάτιδα; Περασμένες 10:15 ήταν...

Όταν οι υπόλοιποι την ενημέρωσαν πως η Αρσένη ήταν λίγο αδιάθετη σήμερα, η παρουσιάστρια είχε έτοιμη την παρατήρηση: «ααα, να την προσέχετε την υγεία σας».

Οι του πάνελ συνέχισαν να μιλούν για την υγεία της απούσας, λέγοντας πως ένιωθε κρυάδες, με αποτέλεσμα η Ελένη να κάνει και παράπονο: «μία αγκαλιά δεν το πήρατε το κορίτσι, το αποπαίρνετε. Είναι λίγο γλωσσού»!

Βρε τι ωραία γνώμη είναι αυτή για την συνεργάτιδα; Γλωσσού; Α πα πα... Όταν της επεσήμαναν αυτό που ξεστόμισε, έσπευσε πάντως να το μαζέψει. «Γλωσσού με την καλή έννοια», είπε.

Και ποια είναι η καλή έννοια του χαρακτηρισμού «γλωσσού» Ελένη μας; Μόνο εσύ ξέρεις... Αλλά τι να σου κάνει και η παρουσιάστρια; Η Αρσένη είναι συνήθως το πνεύμα αντιλογίας στο πάνελ, που πάει κόντρα ακόμα και στην «βασίλισσα»!


Δεν πειράζει όμως Ελένη μου, καλά τα είπες εσύ, γιατί ένα πουλάκι είπε στο star.gr, ότι μπορεί η Αρσένη να δήλωσε ασθένεια για την εκπομπή, εμφανίστηκε όμως κανονικότατα στην εφημερίδα όπου εργάζεται.