Σε πυρετό προετοιμασιών είναι αυτό το διάστημα η Ρούλα Κορομηλά. Η πρεμιέρα του «Greek Idol» στις 16 Απριλίου πλησιάζει, και η παρουσιάστρια σκοπεύει φέτος ν΄αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η εμφάνιση της θα είναι εντελώς διαφορετική από την περσινή, μιας και το ντύσιμο της θα επιμεληθεί η πολύ καλή της φίλη και σχεδιάστρια μόδας, Λιάνα Λαμπά. Οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά και τις συνδέει σχέση εμπιστοσύνης και πολύ καλής συνεργασίας.

Ρούλα Κορομηλά και Λιάνα Καμπά, θα δουλέψουν μαζί και στις 10 εκπομπές. Ήδη έχουν επιλέξει 6-7 κομμάτια και τη γενική γραμμή styling που θ΄ακολουθήσουν. Τα περισσότερα κομμάτια, είναι ειδικά κατασκευασμένα για την παρουσιάστρια, καθώς η Λιάνα Καμπά γνωρίζει πολύ καλά ποιο στυλ την κολακεύει.

Σκοπός τους είναι να επιτύχουν ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Το styling που έχουν επιλέξει, είναι φρέσκο και πολύ rock ώστε και να ταιριάζει με την εκπομπή, αλλά και να μην την "βαραίνει".

Μεγάλη αδυναμία της Ρούλας Κορομηλά είναι τα παντελόνια. Ωστόσο στα φετινά live του talent show, θα τη δούμε να τολμά και να τα φοράει ΟΛΑ. Όσο για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της; αυτά θα τα επιμεληθούν η πολύ έμπειρη μακιγιέρ Έλενα Ψωμά και ο κομμωτής Bασίλης Χατζής, που επιμελείται εδώ και χρόνια το χτένισμα της.

Δείτε το ρεπορτάζ όπως μεταδόθηκε από την «Πρωινή Μελέτη»…