«Α, γεννάει η Φαίη, ήρθε η ώρα», είπε όλο νοσταλγία η Ελένη Μενεγάκη βλέποντας δημοσίευμα περιοδικού, το οποίο ανέφερε «από στιγμή σε στιγμή περιμένει το μωρό της».

Με αρκετά μελαγχολική διάθεση η Ελένη αναφέρθηκε στις τελευταίες μέρες πριν από τον τοκετό λέγοντας «είναι πολύ γλυκές εκείνες οι μέρες» και πάνω που… οι αναμνήσεις ξαναγυρίσανε, αποφάσισε ότι θα επισκεφτεί την Φαίη στο μαιευτήριο!

Η γυναίκα του συνεργάτη της, Γ. Γκουντάρα, είναι επίσης έγκυος βλέπετε κα�� γεννάει οσονούπω. «Ρε συ Γρηγόρη, στο ίδιο μαιευτήριο θα γεννήσετε; Αν ναι θέλω να πάω να δω και την Φαίη. Θα μπω και στα δύο δωμάτια».

Όταν έλαβε την απάντηση ότι οι δύο γυναίκες γεννάνε στο ίδιο μέρος είπε: «Παιδιά, ένα σας λέω. Αν γεννάτε στο ίδιο μαιευτήριο εγώ θα μπω να χαιρετήσω. Δεν μπορώ έχω τρέλα με τα μωρά. Σας έχω πει σε γάμους δεν πάω, αλλά σε γέννες πρώτη είμαι»!

Πάντως, αν δεν συμπέσει η Φαίη με την γυναίκα του Γρηγόρη, η Ελένη δεν θα την κάνει την επίσκεψη, όπως άφησε να εννοηθεί.

Ενημερωτικά για όποιον τελικά θα επισκεφτεί την εγκυμονούσα, η γέννα αναμένεται από το Σάββατο μέχρι την Δευτέρα, το πολύ Τρίτη, όπως τουλάχιστον είπε… η αστρολόγος του «Πρωινού mou», Βίκυ Παγιατάκη, όταν η Φαίη την ρώτησε όλο αγωνία –την ώρα που έλεγε τις προβλέψεις του ζωδίου της- «Καμία εγκυμοσύνη βλέπεις;».

Άσχετα από την γέννα πάντως, ο Γιώργος και η Φαίη ανταπέδωσαν τις φιλοφρονήσεις της Μενεγάκη, λέγοντας πόσο ωραίο ζευγάρι είναι η Ελένη με τον Ματέο και πόσο πολύ ταιριάζουν ακόμα και… στιλιστικά.

Τα σχόλια έγιναν με αφορμή παπαρατσίστικες φωτογραφίες του ζευγαριού από διακοπές τους στην Άνδρο. Όταν λοιπόν ο Ουγγαρέζος διαπίστωσε ότι: «Κοίτα όμως ότι παντού έχει φωτογράφους και δεν μπορούν να ησυχάσουν», η Φαίη το πέταξε το καρφάκι της. Παρόλο που ο Λιάγκας έλεγε πόσο κουραστικό είναι αυτό για το ζευγάρι και πόσο τους πρέπει να τους ενοχλεί, η Σκορδά απάντησε «Ε, καλά αυτά ενοχλούν κάποιον που είναι ��έος σε όλο αυτό και αισθάνεται άβολα. Η Μενεγάκη έχει χτίσει περιοδικά»!!!

Δείτε τι έγινε σήμερα στα πρωινά στο βίντεο που ακολουθεί…