Τι συνέβη και ο Γιώργος Παπαδάκης ξεκίνησε την ημέρα του με μούντζες; Μήπως του είπε κάποιος ότι φέρνουν γούρι; Ο γνωστός παρουσιαστής προς το τέλος της εκπομπής, φασκέλωσε επανειλημμένες φορές τον εαυτό του, αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες του αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.


Δεν ήταν ούτε ένα ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά έξι φάσκελα το ένα πάνω από το άλλο. Ο Γιώργος Παπαδάκης, τολμάει και εκδηλώνεται με όποιον τρόπο θέλει στην εκπομπή του, όμως φαίνεται πως αυτή την φορά, οι συνεργάτες του ξαφνιάστηκαν και του έλεγαν να σ��αματήσει να μουντζώνεται. Εκείνος φυσικά δεν άκουγε κανέναν και αφού το έκανε μια φορά, στην συνέχεια το επανέλαβε ξανά και ξανά.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο επιστημονικός συνεργάτης της ΑΔΕΔΥ, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ανέφερε πως μέσα σε έξι μέρες έχουν ψηφιστεί δύο νόμοι για την αγορά των πλασματικών χρόνων για τις συντάξεις και αναμένετε εντός των ημερών και τρίτος νόμος. Σε εκείνο το σημείο ο Παπαδάκης ρίχνει την πρώτη μούντζα του και λέει «και πάμε για 5».


Την συνέχεια θα την δείτε στο video, όπου ο παρουσιαστής έριξε και τις υπόλοιπες πέντε μούντζες και όπως φάνηκε το ευχαριστήθηκε!