Για τον Γολγοθά που περνάνε τα κανάλια αλλά και το αν φοβάται για τη δουλειά της μίλησε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του «Μες την Καλή Χαρά», παραδέχεται ότι ναι μεν έχει αγωνία για το αν αύριο θα έχει δουλειά, αλλά «νομίζω ότι όλοι όσοι έχουμε πλέον δουλειά, πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας και να λέμε “δόξα τω θεώ!”»

Αυτό που θέλει είναι όπως λέει στο “Bήμα της Κυριακής” , να «κάνω καλά τη δουλειά μου και ειδικά στην τηλεόραση που είμαστε αναλώσιμοι, πρέπει να δίνουμε το 130% του εαυτού μας. Η επόμενη γενιά παραμονεύει στη γωνία».

Νιώθει να απειλείται από τους νέους παρουσιαστές που έρχονται και ίσως της φάνε τη θέση; «αυτή είναι η φυσική εξέλιξη τω πραγμάτων. Κάποια στιγμή πρέπει οι παλιότερες να φεύγουμε και να έλθουν οι καινούργιες. Πρέπει να γίνει».

Για το αν το «Μες την Καλή Χαρα» θα συνεχιστεί και του χρόνου, απαντά: «πιστεύω ότι και από τις δυο πλευρές-και από το κανάλι και από εμάς-, υπάρχει η διάθεση να συνεχίσουμε μια συνεργασία που αφήνει όλες τις πλευρές ευχαριστημένες».

Όσο για το αν το κανάλι της τη «μάλωσε» για την κριτική που κατά καιρούς έχει ασκήσει στο “Greek Idol”; «Προς τιμήν τους δεν το έκαναν. Κανείς δεν με φώναξε για να μου ζητήσει το λόγο. Είμαι παρορμητική στο γυαλί .Έχω άποψη και όταν κάτι με ενοχλεί δεν μπορώ πλέον να μην το λέω. Μικρή ήμουν πολύ πιο “κότα”».

Θα έβγαινε ποτέ αμακιγιάριστη και αχτένιστη στο γυαλί; «δεν έχω το θάρρος της Ελεονώρας Μελέτη η οποία εμφανίστηκε αμακιγιάριστη. Το θαύμασα αυτό που έκανε, γιατί εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ. Θέλω να είμαι περιποιημένη. Δεν έχω τη μαγκιά να πω “ας βγω αχτένιστη και άβαφη”».