«Υπήρχαν δύο δρόμοι: ο δρόμος του δεν μπορώ εγώ να σηκώσω το φορτίο και υπάρχει η επιλογή του αντέχω και πρέπει»... Με τα λόγια αυτά η Πόπη Τσαπανίδου περιέγραψε τα συναισθήματά της για τον θάνατο του συζύγου και πατέρα των τριών παιδιών της, προσθέτοντας πως το ξεπέρασε πριν από 3 χρόνια, οπότε και έκλαψε για πρώτη φορά.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Βράδυ», η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για το γεγονός που την σημάδεψε. «Το ατύχημα συνέβη μια βδομάδα μετά τον πρώτο υπέρηχο που έμαθα ότι έχω δίδυμα. Ήταν πά��α πολύ δύσκολα. Πέρασα πολλά χρόνια νομίζοντας ότι είχα ξεπεράσει το όλο γεγονός, αλλά στην πραγματικότητα το είχα απωθήσει πίσω από ένα παραβάν στο μυαλό μου. Το ξεπέρασα πριν από τρία χρόνια, όταν έκλαψα για πρώτη φορά», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτά τα διαβάζεις σε μυθιστορήματα και δεν πιστεύεις ότι γίνονται», συνέχισε και, με την συγκίνηση φανερή στα μάτια της, η Πόπη τόνισε πως είναι άνθρωπος της τετράγωνης λογικής.

«Το μεγάλο μου όνειρο είναι μια ωραία και μεγάλη οικογένεια», εξομολογήθηκε και σε ερώτηση για το αν θα παντρευτεί ξανά απάντησε: «όταν έχω πει ποτέ και πάντα, το έχω λουστεί».