Πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι στην εκπομπή "Κους Κους", με καλεσμένο τον Φώτη Μεταξόπουλο. Ο γνωστός χορογράφος αν και καλησπέρισε ήρεμος την Κατερίνα Καραβάτου, με το που του έκαναν την πρώτη ερώτηση, άρχισε να φωνάζει και να τα βάζει με όλα και με όλους.

Αφορμή αυτού του ξεσπάσματος στάθηκε το καπέλο της Ρούλας Χάμου. Όταν εκείνη πήγε να συμφωνήσει με τις απόψεις του καλεσμένου της εκπομπής, εκείνος της απάντησε, «εγώ δεν μιλάω με καπέλα».

Από εκείνη τη στιγμή «τα αίματα άναψαν» και ο χορογράφος άρχισε να βρίζει την Ρούλα Χάμου και την τ��λεόραση λέγοντας, «δεν μιλάω με καπέλα, είναι κοροϊδίες αυτά που κάνετε, βάλατε ένα καπέλο να μας πείτε τι;» και συμπληρώνει «τα κανάλια κοροϊδεύετε το ένα το άλλο, είστε για κλάματα, ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο, αυτά είναι ξεφτίλες».

Φυσικά η Ρούλα Χάμου (και το καπέλο της) δεν το άφησαν να περάσει έτσι και αρκετά θυμωμένη του απαντάει πως είναι αγενής, χυδαίος και προσβλητικός.

Η Κατερίνα Καραβάτου φάνηκε να μην αντέχει την ένταση και κάθισε στην καρέκλα της κοιτάζοντας αμήχανα αυτό που συνέβαινε. Προσπάθησε κάποια στιγμή να τους βάλει σε τάξη αλλά δεν κατάφερε τίποτα.