Μπορεί το τρέιλερ του «Dancing With The Stars» με τον Γιάννη Λάτσιο να χορεύει και να κάνει πιρουέτες να έκλεψε τις εντυπώσεις, ωστόσο, πρωταγωνιστής δεν ήταν ο διευθυντής - κριτής αλλά ένας... χορευτής, που ανέλαβε να κάνει τις φιγούρες!

Ο ταλαντούχος χορευτής ονομάζεται Δημήτρης Κεσφερίδης και η κάμερα του «Super Star» τον εντόπισε! «Έπρεπε να ντουμπλάρω τον Γιάννη Λάτσιο για να γίνω γνωστός», δήλωσε ο ίδιος και αποκάλυψε πως το τρέιλερ για το σόου χορού προέκυψε λόγω του... ύψους του, που είνα�� ίδιο με εκείνο του κου. Λάτσιου.

«Πήγαμε από τις 08:15 και ήταν όλοι εκεί... τα γυρίσματα ξεκίνησαν με το δικό μου κομμάτι και μετά εγώ ξαναπήγα στις 20:00 και έφυγα στις 02:00 το βράδυ για να γίνει το τελικό πλάνο στην είσοδο», περιέγραψε ο κ. Κεσφερίδης.

Όσο για την εμπειρία του να χορεύεις ταγκό με την Ζέτα Μακρυπούλια; Ήταν απόλυτα συνεργάσιμη, λέει ο χορευτής και χαρακτήρισε την εμπειρία του μοναδική και πολύ ωραία!

«Νομίζω ότι η δουλειά του κου. Λάτσιου είναι στην διεύθυνση του ΑΝΤ1 και όχι στον χορό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει κριτική», είπε ο κ. Κεσφερίδης για τον άνθρωπο που ντούμπλαρε. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο διευθυντής - κριτής του έκανε χιούμορ στα γυρίσματα ρωτώντας τον «εσύ είσαι εγώ;»!