«Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί», λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία. Φαίνεται όμως πως στο «Κους Κους το μεσημέρι» δεν γνωρίζουν απ΄αυτά, καθώς σήμερα σχολίαζαν τα… «χαμηλά» νούμερα του «Dancing With the Stars».

Με αφορμή τη συζήτηση που είχαν με τον καλεσμένο τους Γιώργο Γερολυμάτο ο οποίος διατεινόταν ότι με την αποχώρηση του έπεσαν τα νούμερα του show, η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε ότι αυτή η πληροφορία έχει φτάσει και στα δικά τους αυτιά, ισχυριζόμενη ότι η πτώση στα νούμερα είναι γεγονός.

Μάλιστα ρωτώντας το πάνελ της απάντησαν ότι η πτώση μεταφράζεται σε ένα ποσοστό της τάξης του 6-7% συνδέοντας το με την αποχώρηση Γερολυμάτου!

Tα σχόλια είναι περιττά αν σκεφτεί κανείς ότι το «Dancing With the Stars» χτυπάει συνεχώς «κόκκινο» στην AGB, με τα χαμηλότερα νούμερα του να κυμαίνονται στο 30-35%.

Το «Greek Idol» πάλι τα τριαντάρια μόνο με τα κυάλια τα βλέπει, αφού όχι μόνο δεν λέει να πάρει την ανιούσα, αλλά από τη μέρα που ξεκίνησαν τα live, τα ποσοστά του κυμαίνονται σταθερά στο 20-25%.

Ενδεικτικά μόνο, να αναφέρουμε ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το “Dancing With the Stars” σημείωσε 39,6% στο σύνολο και 36,3% στα νεανικά κοινά.

Αντίθετα, το “Greek Idol” έκανε 21,9% στο σύνολο και 21,6% στα νεανικά κοινά.

Πως είπατε; ‘Εκανε η Κατερίνα Καραβάτου κάνα σχόλιο για τα χαμηλά νούμερα της Ρούλας; Όχι καλέ. Δεν πρόλαβε η κοπέλα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…