Η Κέρεν ήταν η κοπέλα που αποχωρεί από το Greek Idol, μετά από την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού. Η κοπέλα από την Λαμία βρέθηκε στο τέλος να είναι υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την Μαλού, ωστόσο τελικά η απόφαση των τηλεθεατών ήταν να φύγει εκείνη από το παιχνίδι και να μην καταφέρει να προκριθεί στην τελική εξάδα.

Το live του Σαββάτου ξεκίνησε, ως συνήθως, με μια εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά που προκάλεσε αίσθηση, ειδικά εξαιτίας της επιλογής να συνδυάσει μαύρα ρούχα με κόκκινη ζακέτα και αρκετά κοσμήματα που λαμπύριζαν επάνω της. Όλοι οι συμμετέχοντες α��έβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί, ενώ ακολούθησε το διαγωνιστικό κομμάτι με όλους τους συμμετέχοντες να λένε από ένα ελληνικό και από ένα ξένο τραγούδι. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της διαδικασίας ήταν ότι είχε live ορχήστρα για όλα τα τραγούδια.

Η κριτική από τα μέλη της σχετικής επιτροπής ήταν αρκετά αυστηρή, ιδίως από τον συνήθη ύποπτο Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και τον εορτάζονται Κώστα Καπετανίδη, ενώ πιο ήπια στα σχόλιά της ήταν η Έλλη Κοκκίνου. Αμέσως μετά άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές για να ψηφίσει ο κόσμος, που τελικά μετά από μια διαδικασία «μαραθώνιο», ειδικά στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, κατέληξε μετά τις δωδεκάμισι περασμένα μεσάνυχτα με την ανακοίνωση της αποχώρησης τη�� Κέρεν, που πάντως είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους συμπαίκτες της.

Δείτε το βίντεο...