Αλλαγή styling για χάρη του... Λάκη Λαζόπουλου αποφάσισε μέχρι νεωτέρας η Ελένη Μενεγάκη, μετά τα χθεσινά σχόλια του «mr. Αλ Τσαντίρι» για την κοντή της φούστα και την στάση του σκύλου. «Με κανιβάλισες για το μινάκι μου», είπε απευθυνόμενη στον Λαζόπουλο η παρο��σιάστρια και ανακοίνωσε την απόφασή της!

«Στον φίλο μου τον Λάκη με κανιβάλιζαν χθες για την κοντή μου φούστα. Σορτσάκι ήταν! Σήμερα όμως... δες Λάκη! Πιο μακρύ δεν γίνεται», είπε η Ελένη στην αρχή της εκπομπής και σηκώθηκε να μας δείξει το φόρεμα, χωρίς να κρύψει την πικρία της για όσα άκουσε.

Ομολογουμένως, μέχρι το πάτωμα έφτανε το φουστάνι - μην σου πω ότι περπατούσε και... σκούπιζε η παρουσιάστρια!

Το μήκος του ρούχου την πείραξε την παρουσιάστρια, η οποία εξομολογήθηκε πως έκανε... τρεις ώρες μέχρι να καταφέρει να το φορέσει, αφού ακόμα και στο τακούνι της μπλέχτηκε.

«Δεν ανοίγει το φόρεμα γιατί είναι στενό κιόλας. Αλλά αυτά τα χρώματα τα γαλαζοάσπρα... πού να τα βρω; Τα βρίσκω κάθε μέρα;», συνέχισε το στυλιστικό παραλήρημα το Λενιώ και, αφού κάθισε ξανά στην πολυθρόνα της, συνέχισε να απευθύνεται στον Λαζόπουλο.

Η Ελένη έκανε ξανά το παράπονο περί κανιβαλισμού και κατέληξε: «έτσι που λες Λάκη μου! Με κανιβάλισες κι εγώ έβαλα το μινάκι μου για να δείξω τα ωραία μαυρισμένα ποδαράκια μου και τα δύο κιλά που έχασα... Τέλος πάντων! Μακρύ από σήμερα και θα προσπαθήσω να το διατηρήσω, μέχρι να μου την “ξαναβαρέσει” και να έρθω με τα μίνια μου»!

Απάντηση περιμένουμε την ερχόμενη Τρίτη... Λέτε να το αφήσει ασχολίαστο ο Λαζόπουλος;