πρώτη ανάρτηση: 18-05-2001, 00:11

Της τρελής το πανηγύρι έγινε μέσα στην σουίτα του Ντομινίκ Στρος Καν. Η καμαριέρα με τον Μεσιέ Ντομινίκ αντάλλα��αν λόγια που λίγοι γνωρίζουν. Ιδού ο διάλογος:

Καμαριέρα: «Ηello… Mr Stros… Can i… stros;» ρώτησε η Οφηλία. Μόλις είδε τον Ντομινίκ μπροστά της, φώναξε: «Τι πα να καν;»

Κι ο Stros φωνάζει «εδώ θα σε ξεκάν!».

«Μη… μην έρχεσαι κατά πάν», του είπε, αλλά ο ασυγκράτητος επικεφαλής του ΔΝΤ της είπε «Ωραία έλα εσύ και κάτσε… απάν…»

«Κύριε Stros Καν δεν κάνει αυτά που καν…».

Ο απολαυστικός διάλογος ανήκει στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ και τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος πήρε ξεσκονόπανα και σφουγγαρίστρες και ντύθηκε καμαριέρα για να δώσει όλες τις απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει το θέμα του Στρος Καν. Είχε δε και την απάντηση για το λόγο που ο Στρος Καν άφησε το κινητό του στην σουίτα: «610 αναπάντητες του Γιώργου βρήκανε στο κινητό του, ήταν δυνατόν να μην το πετάξει;»

Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι σύντομα θα γυριστεί τριλογία από... τσόντες με πρωταγωνιστή τον Στρος Καν, με την πρώτη να έχει τον τίτλο «Σκύψε χρεωκοπημένη» και τις άλλες δύο να αφορούν το... «Μουνημόνιο» και τον... «Πουτανικό». Τέλος, μετέφερε την πληροφορία ότι ο γάλλος πολιτικός ζήτησε να προσλάβει ελληνίδα δικηγόρο που εξειδικεύεται σε συγκεκριμένες υποθέσεις στιγμιαίων λαθών. Ποια; Την... Αλίκη του Πασχάλη!!!

Δείτε το βίντεο...