Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη άκουσε τα εξ’αμάξης από την παρέα του «Κους Κους». Τι το ήθελε και εκείνη να δηλώσει πως είναι προς τιμήν του Λέοντα Πατίτσα ότι αποφάσισε να πάει στο στρατό; Τι πίστευε πως επειδή βγήκε σε εκπομπή του ίδιου καναλιού θα την περνούσαν στο ντούκου;

Τα ειρωνικά σχόλια της Κατερίνας Καραβάτου έδωσαν και πήραν.« Τα παιδιά που πρόκειται να υπηρετήσουν στο στρατό, θα πρέπει να το βλέπουν ως φιλανθρωπική εκδήλωση, έτσι όπως ακούσαμε τη συνέντευξη της Μαριέττας Χρουσαλά» είπε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια της και συνέχισε:«εγώ λέω πως θα μπορούσε ο κόσμος να ψηφίζει και τον καλύτερο στρατιώτη, αν σ’αρέσει αυτός τηλεφώνησε για να παραμείνει. Έτσι το κράτος θα έβγαζε και λεφτά! Μη μου πείτε πως η ιδέα μου δεν είναι φοβερή;»

Το «άδειασμα» της Καραβάτου όμως στην καλεσμένη της Ελένης δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνεχίστηκε και έγινε πιο αιχμηρό. Θέση πήρε και το πάνελ της εκπομπής:«Η Μαριγώ, η μητέρα του Πατίτσα, θα του πηγαίνει το παγουράκι στο στρατό που θα’ ναι και μάρκας όχι ό,τι και ό,τι» ανέφερε άτομο του πάνελ.

Εκτός από ειρωνείες υπήρχαν και απορίες, αφού ο Δημήτρης Παπανώτας ήθελε να πάρει μία απάντηση στο ερώτημα του: «Μα καλά, τόσα λεφτά έχει αυτή ηοικογένεια. Δε μπορεί να προσλάβει έναν επικοινωνιολόγο να πει στη Μαριέττα τι να λέει ώστε να μη γίνεται ρεζίλι; Κρίμα είναι! Δεν μπορεί να έχει προσωπικό κομμωτή και να μην έχει επικοινωνιολόγο» τόνισε.