Τον γνωρίσαμε μέσα από γνωστό ριάλιτι εργένη και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τον είδαμε παντρεμένο με δύο παιδιά. Ο λόγος για τον Λορέντζο Καριέρε, του οποίου η σημερινή εικόνα δε θυμίζει σε τίποτα την παλιά.

Τότε γύρναγε στα ξέφρενα πάρτι και διασκέδαζε μέχρι πρωίας με τους φίλους του και τώρα συνεχίζει να ξενυχτάει λόγω των δύο παιδιών που έχει αποκτήσει με τη διευθύντρια προγράμματος του ψυχαγωγικού τομέα του Mega, Έλενα Κατραβά: «Ποτέ στο παρελθόν δε φανταζόμουν τον εαυτό μου παντρεμένο και μάλιστα με δύο παιδιά όμως από τότε που γνώρισα την Έλενα,αναθεώρησα» λέει σε συνέντευξή του.

Η Έλενα Κατραβά και οι δύο γιοι του ,Αλεσάνδρο και Ρομπέρτο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του, όπως α��οκαλύπτει ο ίδιος στο περιοδικό «People» . «Η Έλενα είναι η γυναίκα μου και σ’αυτή οφείλεται η δημιουργία της ίδιας της ζωής» προσθέτει.

Και στα επαγγελματικά του όμως όλα κυλάνε ρολόι αφού θα παρουσιάζει μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά και τον Γιώργο Λιάνο τα «Guinness» στο Μega.

Όπως λέει στο «Guinness World Record Show» θα παρακολουθήσουμε απίστευτες ιστορίες και κατορθώματα ξεχωριστών ανθρώπων με ιδιαίτερες ικανότητες, που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν το ρεκόρ τους ή να διεκδικήσουν μια θέση στο διάσημο βιβλίο ξεπερνώντας τον εαυτό τους.

Ο Λορέντζο μίλησε και για τη διάλυση του συγκροτήματος «Φίλοι για Πάντα» το οποίο είχε δημιουργήσει μαζί με τους Νίκο και Γιώργο Ελευθέρα.Οι κακές γλώσσες μπορεί να έκαναν λόγο ��ια άγριο τσακωμό μεταξύ των τριών ο ίδιος ωστόσο το διαψεύδει κατηγορηματικά.

«Μπορεί