Εκεί που δεν το περίμενε κανείς ανακοίνωσε την παραίτησή της η Anne Robinson, η επί 11 χρόνια παρουσιάστρια του βρετανικού «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος»! «Ήταν πολλά χρόνια κακίας», δήλωσε η ίδια.

Η παρουσιάστρια του BBC αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως μετά την λήξη του συμβολαίου της, την Άνοιξη του 2012, θα εγκαταλείψει το πόστο στο οποίο την λάτρεψε το βρετανικό κοινό...

«Θα μου λείψει πολύ! Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και συνεπώς ήταν μια δύσκολη απόφαση», είπε η 66χρονη στην εφημερίδα «Guardian» και διέψευσε τα σενάρια που την θέλουν να παραιτείται λόγω μείωσης μισθού.

Κατά την ίδια, η παραίτηση έχει να κάνει με... τον εαυτό της, καθώς είχε πει πως θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι για 10 χρόνια και, ήδη, είναι ένα παραπάνω. «Στην τηλεόραση πρέπει να ξέρεις τι να πάρεις, τι να αφήνεις και πότε σταματάς», τόνισε η «βασίλισσα της κακίας», όπως την αποκαλούν. Δίκιο δεν έχει;

Κατά πάσα πιθανότητα, μαζί με την Robinson θα εγκαταλείψει το κοινό και ο «Αδύναμος Κρίκος», καθώς το BBC δεν φέρεται διατεθειμένο να την αντικαταστήσει!

Δείτε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από το τηλεπαιχνίδι